- Она црното е венче за коса, ако не ве бендисува - не сметајте го - Не сакав да ставам класични фармерки, зашто да не е се по сината нијанса. - Барав некој едноставен но уникатен фустан, но за жал не најдов, па ставив блуза и фармерки, мојата омилена комбинација!
Спојлер Знам знам нема да ви изгледа мојава комбинација како за на забава во домашна атмосвера , но ако ст е го гледате филмот Проект Х ќе ви изгледа и тоа како
Време е за победниците, иако сите бевте одлични! Петто место: Спојлер levely Четврто место: Спојлер Speechless Трето место: Спојлер connie Второ место: Спојлер feminium Ииииии првото место: Спојлер fear Честитам!
Благодарааам Wild-GirL Наредна тема нека биде... Спојлер Комбинација за 1 Мај Предходни теми: Спојлер 1. За на матурска вечер 2. За на прошетка во пролет 3. За на црвениот тепих 4. За вечерна прошетка во лето 5. За на свадба(како невеста) 6. За прославување на вашиот роденден 7. Street style 8. За на прво кафе со новиот дечко 9. За вечерно излегување во дискотека 10. Во стилот на Кim Kardashian 11. Црвена боја 12. Kомбинација во цветен принт 13. Vampstyle 14. Античка божица 15. За прв ден во средно 16. За на шопинг 17. Смарагдно зелена комбинација 18. За на интервју за работа 19. За 8 Март 20. За на попладневно сокче со другарките во лето 21. Модна ревија 22. Спортска комбинација 23. За полуматура 24. Секојдневна комбинација (casual) 25. Во стилот на војводката од Кембриџ,Кејт Мидлтон 26. Beach party 27. Во стилот на Лана Дел Реј 28. Модата од 80тите 29. Комбинација во неонски бои 30. Светки 31. Пролетна комбинација 32. За насловна во списание 33. Како би изгледале на рок концерт 34. Во стилот на Бонд девојка 35. Костим за 1 Април 36. Облека на риги 37. Облека за журка во домашна атмосфера 38. Комбинација за 1 мај
Изгледа за излет треба комбинација колку што сватив.Еве ја мојата комбинација .Тоа розевко е како дуксерка за одозгорa.
Најверојатно. Еве од мене : Она заграденото е се што има во чантата Едит: Навистина не видов дека левели има иста коса ставено како кај мене
Добро дека излетот е на 2 мај ама ради неработниот ден пред 3-4 год го преместија на 1 мај , ме збуни малце, во моја околина сите го викаме 2 мај инаку еве и од мене