Извинете мислев дека сум напоменала за на излет дека е ама сум заборавила :/ Има доволно комбинации за победник, ама ајде ќе почекам уште малку..
секоја чест девојки, прекрасни се сите за сите по еден 1 место Спојлер feminium 2 место Спојлер levely и Wild-GirL 3 место Спојлер Speechless
аааа фалаа феар паа идна тема нека бидееее ммм што бре да биде ајде нака биде како вие би се облекле кога би се сликале за на табло ( може и за матура и за полуматура кој како сака слично е) се надевам ќе помогнеме на оние кои уште не се сликани претходни теми: Спојлер 1. За на матурска вечер 2. За на прошетка во пролет 3. За на црвениот тепих 4. За вечерна прошетка во лето 5. За на свадба(како невеста) 6. За прославување на вашиот роденден 7. Street style 8. За на прво кафе со новиот дечко 9. За вечерно излегување во дискотека 10. Во стилот на Кim Kardashian 11. Црвена боја 12. Kомбинација во цветен принт 13. Vampstyle 14. Античка божица 15. За прв ден во средно 16. За на шопинг 17. Смарагдно зелена комбинација 18. За на интервју за работа 19. За 8 Март 20. За на попладневно сокче со другарките во лето 21. Модна ревија 22. Спортска комбинација 23. За полуматура 24. Секојдневна комбинација (casual) 25. Во стилот на војводката од Кембриџ,Кејт Мидлтон 26. Beach party 27. Во стилот на Лана Дел Реј 28. Модата од 80тите 29. Комбинација во неонски бои 30. Светки 31. Пролетна комбинација 32. За насловна во списание 33. Како би изгледале на рок концерт 34. Во стилот на Бонд девојка 35. Костим за 1 Април 36. Облека на риги 37. Облека за журка во домашна атмосфера 38. Комбинација за 1 мај
Е сега најтешката работа кај сите нешто ми се допаѓа а друго ми фали онедау кајтебе некако многу бои за на табло тики кај тебе ми е преубава кошулката и сакото оди некако, ама шминката на девојката мноогу е нападна в.-грл тебе сега те приметив немам замерки- го сменив мислењето за победник спичлес кајтебе ми фали сако дог кајтебе се е ослично уште се мислам меѓу тебе и грл, а и стар е во оваа група значи првите 3 места се за дог, грл и стар па 3 место Спојлер Wild-GirL некако многу е елегантно.. 2место Спојлер Dog-lover 1 место Спојлер sweet-star честиткии девојкии, ве сакааам
Благодарам feminium! Следната тема нека биде:точки(polka dot) Претходни теми: Спојлер 1. За на матурска вечер 2. За на прошетка во пролет 3. За на црвениот тепих 4. За вечерна прошетка во лето 5. За на свадба(како невеста) 6. За прославување на вашиот роденден 7. Street style 8. За на прво кафе со новиот дечко 9. За вечерно излегување во дискотека 10. Во стилот на Кim Kardashian 11. Црвена боја 12. Kомбинација во цветен принт 13. Vampstyle 14. Античка божица 15. За прв ден во средно 16. За на шопинг 17. Смарагдно зелена комбинација 18. За на интервју за работа 19. За 8 Март 20. За на попладневно сокче со другарките во лето 21. Модна ревија 22. Спортска комбинација 23. За полуматура 24. Секојдневна комбинација (casual) 25. Во стилот на војводката од Кембриџ,Кејт Мидлтон 26. Beach party 27. Во стилот на Лана Дел Реј 28. Модата од 80тите 29. Комбинација во неонски бои 30. Светки 31. Пролетна комбинација 32. За насловна во списание 33. Како би изгледале на рок концерт 34. Во стилот на Бонд девојка 35. Костим за 1 Април 36. Облека на риги 37. Облека за журка во домашна атмосфера 38. Комбинација за 1 мај 40.Точки