Во ред е онедау само учтиво прашав Значи дог ловер твојава слика нема да се земе во предвид бидејки во играва учествуваат само комбинациии од поливор кои ние сами си ги правиме
Девојки сите се преубави неможам да се одлучам за едно , си ги симнав сликите ги ставив сите една до друга и сите ми се преубави(изгледа многу ме фатил филмот со омбре облеката, многу ми се допаѓа вака за пролет и лето ) Ајде да почнам по принцип на елиминација Кај erica многу нагло ми е преодот од црвената маичка во плавите панталони Кај Tiki-lolipop не ми оди моделот на кошулата со суќната ако се стави кошулата во суќната се губи преодот на боите Кај nati44 многу ми се шаренки шорцевите Кај онедау немам забелешки исто така и стар има преубава комбинација, но некако на Стар повеќе ми се допаѓа Значи по мојот “концизен“ одговор, за победник ја прогласувам слатката ѕвездичка- sweet-star Честиткии
Фалааааа Новата тема нека биде:Во стил на Бијонсе. Претходни теми: Спојлер 1. За на матурска вечер 2. За на прошетка во пролет 3. За на црвениот тепих 4. За вечерна прошетка во лето 5. За на свадба(како невеста) 6. За прославување на вашиот роденден 7. Street style 8. За на прво кафе со новиот дечко 9. За вечерно излегување во дискотека 10. Во стилот на Кim Kardashian 11. Црвена боја 12. Kомбинација во цветен принт 13. Vampstyle 14. Античка божица 15. За прв ден во средно 16. За на шопинг 17. Смарагдно зелена комбинација 18. За на интервју за работа 19. За 8 Март 20. За на попладневно сокче со другарките во лето 21. Модна ревија 22. Спортска комбинација 23. За полуматура 24. Секојдневна комбинација (casual) 25. Во стилот на војводката од Кембриџ,Кејт Мидлтон 26. Beach party 27. Во стилот на Лана Дел Реј 28. Модата од 80тите 29. Комбинација во неонски бои 30. Светки 31. Пролетна комбинација 32. За насловна во списание 33. Како би изгледале на рок концерт 34. Во стилот на Бонд девојка 35. Костим за 1 Април 36. Облека на риги 37. Облека за журка во домашна атмосфера 38. Комбинација за 1 мај 39. Комбинација за на табло 40. Точки 41. Комбинација за работа во канцаларија 42. Animal print 43. Рок Стил 44.Морнарски стил 45. Комбинација за на бал 46.комбинација за деверуша 47.Во стил на Бијонсе
Според овој стајл. Спојлер http://sophiemaestyle.com/wp-content/uploads/2013/02/1320336033_beyonce-red-blazer-lg.jpg
Ти благодарам Следна тема нека биде:Во ваш стил Спојлер 1. За на матурска вечер 2. За на прошетка во пролет 3. За на црвениот тепих 4. За вечерна прошетка во лето 5. За на свадба(како невеста) 6. За прославување на вашиот роденден 7. Street style 8. За на прво кафе со новиот дечко 9. За вечерно излегување во дискотека 10. Во стилот на Кim Kardashian 11. Црвена боја 12. Kомбинација во цветен принт 13. Vampstyle 14. Античка божица 15. За прв ден во средно 16. За на шопинг 17. Смарагдно зелена комбинација 18. За на интервју за работа 19. За 8 Март 20. За на попладневно сокче со другарките во лето 21. Модна ревија 22. Спортска комбинација 23. За полуматура 24. Секојдневна комбинација (casual) 25. Во стилот на војводката од Кембриџ,Кејт Мидлтон 26. Beach party 27. Во стилот на Лана Дел Реј 28. Модата од 80тите 29. Комбинација во неонски бои 30. Светки 31. Пролетна комбинација 32. За насловна во списание 33. Како би изгледале на рок концерт 34. Во стилот на Бонд девојка 35. Костим за 1 Април 36. Облека на риги 37. Облека за журка во домашна атмосфера 38. Комбинација за 1 мај 39. Комбинација за на табло 40. Точки 41. Комбинација за работа во канцаларија 42. Animal print 43. Рок Стил 44.Морнарски стил 45. Комбинација за на бал 46.комбинација за деверуша 47.Во стил на Бијонсе 48.Во ваш стил
Ти благодарам Антонина Наредна тема нека биде: Комбинација за свадба ( како вие би се облекле).. Спојлер Сакам да шијам фустанче за на свадба летово и некоја идеа добро би ми дошла Предходни теми: Спојлер 1. За на матурска вечер 2. За на прошетка во пролет 3. За на црвениот тепих 4. За вечерна прошетка во лето 5. За на свадба(како невеста) 6. За прославување на вашиот роденден 7. Street style 8. За на прво кафе со новиот дечко 9. За вечерно излегување во дискотека 10. Во стилот на Кim Kardashian 11. Црвена боја 12. Kомбинација во цветен принт 13. Vampstyle 14. Античка божица 15. За прв ден во средно 16. За на шопинг 17. Смарагдно зелена комбинација 18. За на интервју за работа 19. За 8 Март 20. За на попладневно сокче со другарките во лето 21. Модна ревија 22. Спортска комбинација 23. За полуматура 24. Секојдневна комбинација (casual) 25. Во стилот на војводката од Кембриџ,Кејт Мидлтон 26. Beach party 27. Во стилот на Лана Дел Реј 28. Модата од 80тите 29. Комбинација во неонски бои 30. Светки 31. Пролетна комбинација 32. За насловна во списание 33. Како би изгледале на рок концерт 34. Во стилот на Бонд девојка 35. Костим за 1 Април 36. Облека на риги 37. Облека за журка во домашна атмосфера 38. Комбинација за 1 мај 39. Комбинација за на табло 40. Точки 41. Комбинација за работа во канцаларија 42. Animal print 43. Рок Стил 44. Морнарски стил 45. Комбинација за на бал 46. Комбинација за деверуша 47. Во стил на Бијонсе 48. Во ваш стил 49. Комбинација за свадба ( како вие би се облекле)