Ајдее,веќе има 5 сликиии... Ииииииииииииииииии..... Победникот еееееееееееееееееее..... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Спојлер Lella честичкииииии... Овааааа,честитки де Спојлер Лела-1 Левели-2 феминиум-3 нати44-4 уандеј-5
Awww... Фала фала фалаа.. Е сега ме најде во небрано, тема не ми текнува, ајде темаа... паа.. како би се облекле за во штала Спојлер ШАЛА Тема: Како би се облекле за на вашата свадба, како невеста.. Спојлер За на матурска вечер прошетка во пролет црвен тепих вечерна прошетка во лето за на свадба(невеста) Спојлер Инаку Дала, мислам дека треба да им објасниш на дечкиве дека не победив зашто сме пријателки..
Пошто планирам мојата свадба на биде на плажа избрав поедноставен фустан и чевли.Се надевам не е проблем што се на посебна слика фустанот и чевлите .Но и онака првата слика кажува најмногу :Го има и накитот и тоа за на глава и ракавици ово оно
почекајте ме уште малку има 5 слики но имам и јас комбинација......ве мооооолам еве ме сега чекаме победник
Па вака.. Тежок избор.. 5. Место Спојлер fear 4.Место Спојлер feminium 3.Место Спојлер nati44 2.Место Спојлер oneday Ииии 1 местоооооооооооо.. Спојлер ERICA(изгребете го празното место со маусот и дознајте ) Честитки најголеми... А инаку еве некои критики: Спојлер fear - Не сум љубител на толкави фустани... Фрузурата ми се допаѓа, исто и прстенот, но бидермаирот не баш erica - едноставно преубаво. Фустанот е прекрасен, чевлите ги обожавам.. Се е прекрасно, со еден збор.... Шминката ме освои... oneday - Немам зборови, речиси го делите првото место со ерика... Многу е убав фустанот aww..Прекрасно! nati44 - Кај фустанот нема организација, не е многу убав модел.. За накитот немам зборови, а фризурата и чевлите не ми се допаѓаат премногу. Но супер е! feminium - Причината зашто не те ставив на подобрите места е фустанот.. Малце ташничето не е многу невестинско, да се каже. Шминката е во ред, а и велот многу ми се свиѓа. Сите би ве рангирала на 1-вите места, но ете...
Ти благодарам Лелла Следната тема за цртање нека биде татататататататтадамммммммммммммм Спојлер КАКО БИ СЕ ОБЛЕКЛЕ ВИЕ ЗА ПРОСЛАВУВАЊЕ НА ВАШИОТ РОДЕНДЕН предходни теми Спојлер За на матурска вечер прошетка во пролет црвен тепих вечерна прошетка во лето за на свадба(невеста) за на својот роденден
роденденот ми е во зима- Декември, 20ти па вака би се облекла за наредниот(18ти ми е затоа малку и посвечено )
Спојлер незнам дали е погодена бојата на штиклките пошо неможев да најдам баш таква боја ко фустанчето се надевам не пречи сега чекаме победнииик..
офф топик Спојлер Спојлер Леле значи мислев истото фустанче да го ставам и го ставив, ама велам ајде годинава ми е 18ти па би облекла нешто посвечено и така го смени