Спојлер Може ли девојката која ја смисли играва да ги напише и правилата за да бидеме на чисто, дали чекаме 5 слики, 5 дена За да нема забуни иии да може ли да не пишуваме АЈДЕ ПОБЕДНИК за да не ја шараме темата непотребно
Спојлер Јас ја смислив темава.. Чекаме на 5 комбинации, додека не се активира играва повеќе... Кога ќе се активира ќе покачиме... И јас предлагам да не се пишува, ајде победник постојано.. Он топик.
Ааа се собрале комбинациите.Еве го моето рангирање 5.nati44 4.Lella 3.feminium 2.oneday 1.LEVELY Еве и критики натич- Убава е комбинацијата но некако се зелено не ми изгледаше убаво.... лела -истата кртика како и на натич , комбинацијата како комбинација многу ми се допаѓа но замерка ми е розевата боја што преобладува насекаде. феминиум-многу ми се допаѓа комбинацијата но ете....мене фустанот некако не ми се допаѓа онедеј-се мислев помеѓу тебе и левелии долго време бев неодлучна но мораше по нешто да пресудам па на бојата и најдов рачка шала.... Левели повели со нова тема
Ти благодарамммм , си заборавила да ставиш критика за мојата комбинација Тоа изгледа оти сум победник Новата тема нека биде Спојлер Комбинацијата нека биде street style
знам дека имаме различен стил сите овде и на вас ова најверојатно нема да ви се допадне, но сепак ова е игра и јас вака си замислувам стрит стајл за денес(бидејки не е потенцирано време) позз
само малку не разбрав добро под street style што подразбирате ? како се облекуваме за на улица кога шетаме или.. ?
Да да ..... поточно за на тротоар На гугл или некоја интересна страна со слики пребарај стрит стајл и ќе ти отвори па може некоја инспирација ќе ти дојди
И време е за проглаsување на победник 6.oneday 5.nati44 4.erica 3.xoxo..gossip-girl 2.fear 1. Спојлер FEMINIUM Мали критики Оне деј -убава е комбинацијата но некако боите ми се кногу монотони за на улица. натич-ми се допаѓаат боите но ташната не ми се вклопува овде, ми изгледа како торба за пазарање (без навреда) ерика-исто ташната , некако бојата не преовладува во другите парчиња па затоа не ми одговара хохо-госипгирл-исто како и на оне деј критиката некако многу ми е монотоно феар-се двоумев помеѓу тебе и феминиум и бев неодлучна долго долгооооо време , ама мораше некој да биде победник Спојлер па макар и на еци пеци пец
Аииии денес ми појде со победите на игриве Тада та там: Нова тема:прво кафе со новиот дечко Новиот дечко ве поканил на кафе, како ќе се облечете?