Уф е сега најтескиот дел: 1.oneday незнам зошто но ме освои-ваљда со фармерките Спојлер Но немој да ставаш црн кармин- ако те залапа црнец ке го напраиш
Ќе го почитувам твојот предлог , инаку новата тема на облекување нека бидеееееее Спојлер ВЕЧЕРНО ИЗЛЕГУВАЊЕ ВО ДИСКОТЕКА ИЛИ СЛИЧНО ајде да ве видам сегаааа ........... со среќаааааааааа
Победник е ....... Спојлер feminium честитки тешка одлука но мора ,feminium е победник бидејќи најмногу ми се допаѓа и јас вака би се облекла другите извинете неможам да ве рангирам бидејќи ми кочи компјутерот ако можи некој друг ден да ве рангирам???
Aиии значи кога најмалку очекувам тогаш ме избирате Паа новата тема нека биде нека биде нека бидеее : Комбинации во стилот на Ким Кардашијан Се надевам дека ќе ви биде интересно
http://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-set/cid/73353683/id/lhZArQw9T62kLKbTymwd1g/size/l.jpg еве во стилот на Ким Кардашијан
Спојлер Може ли само да ја ставиш како слика да биде попрегледно инаку супер е стисни редактирај и селектирај ја адресата и стисни имг
Според сликава еве ја комбинацијатааа ) истото е и за блузата немаше таков модел па нешо наше додадовме )
и заборавив да напишам дека тоа црвеното на штиклите не го гледајте , најозбилно гледајте ги само како црно и тоа одпозади неможев да најдам други вакви ..... ви се извинувам