И сега што да правам ,мноогу сте лоши -сите многу убаво ги имате погодено комбинациите , ајде нека биде победик: Спојлер nati44 И да кажам одлучив со еци-пеци-пец поздрав до сите, па и до Ким
Епа фала ти на победата на еци пеци пец .Искрено не очекував Наредна тема нека биде.. Црвена боја.. Сите правете црвени комбинации. Ако не е во ред темата ќе ја смен ам, но само ако стварно не е убава Спојлер се извинувам за греШките од телефон сум
Дали има нешто црвено а јас неможам да го видам? Предлагам да причекаме за уште една комбинација но ако сакате ќе објавам победник?
Па ајде објави сепак и ова е комбинација не треба така да ја отфлиме се потрудила ричи Сепак ти одлучи..
Вчера ќе го објавев победникот но ми снема струја се извинуваам.. ТеШко беШе да изберам победник се мислев меѓу feminium i witchy-style и на крај се одлучив зааааааааааа Спојлер за..... Спојлер witchy-style Честитки значи феминиум е второ место трето сте сите други зоШто немоЖев да се одлучам
Епаа победник ее... Спојлер е Спојлер oneday Останатите се вака: Спојлер 4.feminium 3.stojanovskata 2.nati44 1.oneday
фалаааа Witchy-style наредната тема ќе биде ...... Спојлер е.. Спојлер она како vampire style како вампирски стил нешо ама не буквално вампири се надевам ме разбравте или ама за илегување не костим за маскембал нешо крвен кармин , светкави хеланки ,црна шминка во тој стил ако не сте ме разбрале пишете ќе ви објаснам подетално доколку сум вклучена вие ставете фотографија јас ќе ви кажам дали е тоа , тоа .... голем поздрав до сите Феминки ФЕМИНКИ