Тежок избор, одлични комбинации.. Паа.. 3 место Спојлер mileystar 2 место Спојлер Agrona Winner Спојлер tea4e Критики Спојлер tea4e - Прекрасно е! Капутот многу ми се допаѓа, а бојата на панталоните е преубава. Исто и капчето ме освои. Прекрасно со еден збор. angelaxD - Убаво е, но блузата не ми се допаѓа, а чевлите го обожавам. Tiki-Lolipop - Капутот не ми се допаѓа, пресветол е и му фалат копчиња или нешто слично. И не сум баш љубител на такви штикли. BelieberYeahh - Многу убаво. Штиклите се прекрасни. Ти би била четврто место. Agrona - Марамата е преубава... А „изговор“ што не победи е демек црвена марама не ми оди на црвено палто. Штиклите се wooooow... mileystar - Прекрасна комбинација. Обожавам жолто со кафеаво... Lady17 - Прекрасно.. Ти би била на петтото месно. Изворедно е. Капутот е прекрасен.. Па, чекаме тема.
И јас се приклучувам Бидејќи практикувам нежен и едноставен накит за комбинацијава сметам дека триаголниците се доволни со доза на елегантност
Од дамна ме нема да поставам нешто. Иначе некако како темава да ми е позната ко да сум комбинирала некад на оваа тема али нвм не најдов низ темите таква
ее се сложувате ли сите победник да прогласи таа што предходно била втора,во овој слушај Agrona бидејќи ова е 5ти ден а tea4e некако ја нема..