офф тешка одлука ќе биде ова..од сите сакам нешто да одземам и додадам. .ај уште 1 комбинација и да с одлучам за некој Спојлер тешко било да избираш победник
и дојде моментот кога треба да одлучам победник на сите ќе ви казам што ми се свига а што не и тој што има најмалку работи што не ми се свига тој ќе го одберам femium-фармерките,маицата, јакната,наочарите ми се свиѓаат -ташната,фризурата, и патиќите не lella-јакната,маицата,фризурата,алките,каишот,балетанките ми се свиѓаат -ранецот,панталоните,венчето не(тоа пердувот незнам што ти е) nati44-устата,менѓушите,зелената маица,панталоните ми се свиѓаат -зелената алка,портаколовата алка,фризурата,ташната,балетанките,портаколовата маица не one day-јакната,кошулата,наочарите,ташната,приборот ми се свиѓаат -фризурата,патиките,панталоните не LOmikol-кошулата,панталоните, ми се свиѓаат -џемперот,ташната,наочарите,балетанќите не Што значи one day и femium имаат исти број работи што не ми се допагаат и долго време се двоумев али ев победникот е Спојлер фемиум затоа што многууууу ми се свига јакнатааа иначе еве ја како би се облекла
Хохохо пак јас Паа новата тема ее: Облека за на шопинг Како вие би се облекле за на шопинг, или можеби некоја комбинација од познатите фаци-има доста преубави на гугл Претходни теми: Спојлер 1,матурска вечер 2.прошетка во пролет 3.за на црвен тепих 4.прошетка во лето 5.за вашата свадба 6.прославување на ваш роденден 7.стрит стајл 8.првото кафе со новиот дечко 9.излегување во дискотека 10.стилот на Ким Кардашијан 11.црена боја 12.цветен принт 13.вампстајл 14.античка божца 15.прв ден во средно Големо фала за стоановската што ги изнапиша, се натрупале бре
stojanovskata- ФЕМИНИУМ , а не фемиум се шегувам се прават грешкии иначе комбинацијата ти еее ТОП МНОГУ МИ СЕ ДОПАЃААА
stojanovskata- ФЕМИНИУМ , а не фемиум се шегувам се прават грешкии иначе комбинацијата ти еее ТОП МНОГУ МИ СЕ ДОПАЃААА [/quot Фала фала ..иначе ФЕМИНИУМ ајде доста чекавме избирај победник
Па јас се мислев меѓу стојановската и онедау и ставрно неможам да се одлучам Значи првото место го делите заедничи па во ЛП договорете се за нова тема Нати-мн е на розе некако Лела-некако е мн спортско, како за на прошетка, штознам Поздрав грлс
се договоривме темата да биде Спојлер смарагдно зелена комбинација (незнам дали е баш таа боја овде ) значи не мора се да биде само таа боја цело време на се али да ја има со среќаа
Aиии кој коњ сум дури сега сватив што зборувате Како полицаец сум ама ајде Си читам и викам шо зборат овие деца, ај нешто сум испуштила сигурно е тргнато, филм си направив а дури сега видов оти ФЕМИУМ не е ФЕМИНИУМ Aии да леле дури сега видов оти сум ставила иста фризура и прстен како на првата комбинација, се извинувам мноогу- не намерно сум копирала
Хоумалоун,немој да превземаш слики од сајтови и да ги ставаш тука.Така правеше во темата нашминкај,сега и тука. Еве го линкот од кој ја превземала сликата: http://www.crnobelo.com/zivot/moda-i-ub ... -ovaa-zima И се надевам нема да и ја важите сликата,бидејќи не е фер за другите членови кои се трудат да искомбинираат,а други да превземаат слики од сајтови. И ако незнаеш да искомбинираш немој воопшто да ставаш слики во темава кои не си ги правела ти.
Опаа.. што сме имале тука.. Јас мислам од играта да се дискфалификува.. Што е ова, сите ќе се мачат, а таа ќе си презема слики