Дупла е темава ама има комбинации, така да, јас ќе ја ставам таа што тогаш ја ставив, не е проблем? Само што тогаш нареден ми беше 17ти а сега 18ти ама нема врска.
Marossa уште од прв поглед решив дека ти ќе бидеш победникот некако најмногу ме освои фустанчето но чевлите некако не ми влегоа во око заради нив одиш на Спојлер 2 место angelaxD не ми се допадна кај тебе сакото во комбинација со макси суќната, да беше со пенсли суќна ќе беше најубаво Lella според текстов ме немаш сватено за темава поентата не ми беше за твојот иден роденден(10,15,18,20 кој и да е поентата ми беше комбинација девојка која ке слави 18 роденден, но за среќа се погодило неккао случајно со твојот иден роденден па еве излегла убава комбинација инаку не ми се одпадна оти е премногу розе BelieberYeahh да ги заменеше фармерките со некои панталони или хеланки одлично ќе беше, сепак е 18 роденден и треба нешто малку по “свечено“ да речеме ToRi123 да беше јакната некое сако многу поускладено ќе беше со фустанот инаку ми се доаѓа leighton23 се мислев за ти да бидеш победник не најдов ниедна замерка и да Спојлер ти си победник честиткии Tiki-lolipop тики елекот ме разубеди како да не ми е баш за пеплум фустанче, да беше фустанчето устело одлично ќе беше ии Agrona е Спојлер 3 место заради свежите бои некако не се ми за сезонава
Оти бре само мене ме немате искоментирано, што е оваа дискриминација Се шалам наравно, феминиумче си ме скокнала
Големо БЛАГОДАРАМ feminium Следна тема нека биде следнава: Комбинација за излегување со најубавото момче кое го имате запознаено Значи вака тој е најубавиот кој го имате запознаено, го симпатизирате веќе подолго време и конечно ве поканува да излезете. Атмосверата се останува на вас да одберете. Ако не ви се доѓа ќе ја смениме.
Значи типот е музичар и прави локални журки,значи не е многу познат.Го запознавам на свирка на неговиот бенд и ме поканува на пијачка.По мое,излегувањето би било не многу доцна навечер,и би било онака поопуштено,не премногу да се дотерувам,тука да си бидам онаа што сум. Вау,цела нова приказна измислив,се надевам дека може така
dinner date би сакала повеќе да покаам стил, елеганција... одколку атрибути, затоа шминкта е неутрална
Дечко кој ми се свиѓа две години и никако неможам да се запознаам со него. Стапував во контракт со него преку фб а викендот кој следува има одлична журка во некоја од локалните дискотеки. А он СЛУЧАЈНО има вишок карта и ме вика да одам со него... Добро де малце се внесов ама ај.. обожавам да си пишувам приказни