Сите комбинации се убави на свој начин, секој со својата креативност и со својот вкус. Па вака да почнам: Комбинацијата која прва ми остана во очи, уште кога ја видов знаев дека ќе биде прва, опуштено, лежерно, убаво баш по мој вкус. Ги обожавам ваквите комбинации не најдов ниедна замерка и приказната одлична. Значи првото место оди кај Marossa честитки Елагантно со стил, прекрасно исто така без замерки. Второто место го зазема feminium Неможам да се одлучам помеѓу mileystar и sweet-star, можеби затоа што и двете се star. Комбинациите се прекрасни затоа морам и двете на 3то место.
Ох фала фала Епа феминки новата тема би била:Garden party.Секоја година,кралицата Елизабета организира такви забави,на кои можеш можеш да разговараш со неа и да се напиеш англиски чај и колачи.Како би се облекле да ја импресионирате госпоѓата
Преубави комбинации на сите,прави дами сте и многу тешко беше да се одлучам.. Значи вака одат: 3.место Спојлер Една дилема имав помеѓу Dog-lover и tori123 пошто слични ми се,ама 3тото место е на Tori123,прекрасна комбинација,не е се еднобојно,башка кралско . 2.место Спојлер Ова место е за leighton23,супер ми е комбинацијата,само бојата не ми се допаѓа премногу. 1.место Спојлер Победникот е Duffi,немам никаква замерка,погодено ми е за таква забава,и најпрво ми влезе во очи. до сите
Благодарам Марроса Од мене следна тема е Во стилот на Одри Хепберн , може и некоја помодерна варијанта