Ама ја прикачив одново, не се гледа? Како и да е, еве ти линкче ако не можеш да ја отвориш, сега со новиот изглед потешко иде
сега се гледаат сите преубави прарчиња сте си купиле со здравје да си ги носите победник на темава е Srckata28 срцка ако ти ги снема фармерките деновиве знај сум ти ги украла второ место оди за агрона, ме освои со елечето, прво ми е на список за нареден шопнг трето место ќе бидеее duffi со панталоните, преубави се посебно ми се допаѓа бојата
Хо-хо,чек да си го проверам плакарот Инаку благодарам што ми ја пружи победата,задоволство ми е хахаха Сега искомбинирајте што би облекле за настапување на X- factor. Глупо е можеби ама тоа е првото што ми текна на памет
Нешто од Linkin park,Kings of Leon,30 seconds of Mars или пак од постарите Nirvana,Led Zeppelin,GNR...
Четврто место е Dog-Lover Трето место е Feminium Второ место е sweet-cherry И првото место(победничкото) го зема Marossa Marossa ме освои со комбинацијата,и сосема прилега на песните што ти би ги пеела sweet-cherry,преубаво си искомбинирала,ми се допадна многу,навистина преубаво Feminium - што да кажам ти си секогаш некаде од првите три места,имаш чувство за стил,и многу ми се допадна комбинацијата баш за некоја балада (смајли некое,неможам да ставам имам максимален број хахахахаах) Dog-Lоver - ми се допадна твојата комбинација,а ми се допадна многу и изборот на шминка,мислев само први три места да набројам,ама бидејќи и твојата ми се допадна многу ја ставив како четврто Сите други имате преубави,и навистина тешко ми беше да се одлучам,ама немаше никој од овде кој утнал сите имате прекрасно
Фалааа,Срцка си Епа новата тема да биде.... Како би се облекле да сте можеле да присуствувате на фестивалот Вудсток Ако не ви се допаѓа темата,предложете нешто друго,оти мене не ми текнува.
Искрено за вудсток до сега не бев слушнала од што можев да видам на гоогле би се облекла вака ако грешам просветлете ме
Охх..Епа еве може како би се облекле за Tomorrowland,пак си е фестивалче Ако и тоа не бива,предлагам feminuim Или Dog-lover да кажат тема.Како сакате
јас Tomorrowland знам само дел од дизни паркот , aма според гугл исти тип на фестивал е па еве ја мојата комбинација ии ај да се договориме да нема вакви глупости “ај ве молам сменетеја темата“ не е фер нели ако некому не му се допаѓа темата нека врти слободно и нека чека нова тема, затоа пак ониј што ја кажува темата нека чека пример 2 дена и колку учесници има толку од нив нека бара победник така играта ќе тече,а оние кои не им се допаднала темата ќе добијат нова. Не дека се лутам што е сменета темата или нешто слично само предлагам да не се кочи вака играва,точно дека се работи за фестивали кои се далеку од нас но гугл дава слики за се, ако се сложувате воред ако не пак во ред