Хохохох благодараам следна тема: Кога вашето семејство би се сликало за божиќна честитка(по примерот на Кардашијан) како би изгледале вие се надевам интересна е темава
Лошки едни да знаете денес ме караа заради вас на физика цел час си ги листав вашиве слики и гледав кај која што ми се свиѓа,кај која што ми фали и ме испокара проф оти не ја слушам и на крај одлучив победник ќе е mileystar немам никаква замерка баш тоа сакав да го видам Dog-lover црвено црно,црно златесто ту мач микс ми е некако како двобојни комбинации ми е супер(црвено црно,црно златесто, црвено златно) амам сите три во едно не ми е баш leighton23 пред да постави мајли комбинација имав на ум тебе да те прогласам за победник,ми ја погоди опсесијата за индиго плаво, ама моделот на фустан некако ми е обичен, овие божиќни честитки обично се по гламурозни iki-lolipop кај тебе комплетно ми фали гламурот duffi во поглед на бои е одлично ама тоа капата/шеширот ме предомисли некако summer-lover мног е мало не го видов добро ама фустанот некако и кај тебе ми е обичен Srckata28 кај тебе срцка огрлицата не ми баш најдобро слопена
многу ти благодарам ајде следната тема нека биде кратки панталони со висок струк Спојлер ете такво нешто