гаси интернет доста е хахаххахахаха https://www.instagram.com/reel/C-0j4RXsdJA/?igsh=MWdiaXFrenZrYXY0bA== Потсетник, ако не ве напнале денес - гушнете си ги пред да се раздени и да смислат нов бисер. А за рчењето, мојов само кога спие во одредена положба корне паркет. Па станувам до дневна да се премести за да престане зошто бебе се буди и гледа зачудено кон вратата од дневна во сред ноќ знам дека е греотка има мака со носот цел живот па затоа не го клоцам само го будам и подгурнувам да се сврти За пазарење пазари, сака се да му е напишано јасно прецизно си прави список old school со ливче и пенкало и ...... го заборава на маса
Јас еднаш на список му пишав СУВОМЕС. ама ракописно, скратено да не пишувам сувомеснато. Ми дојде дома со СУВ КВАСЕЦ. Значи ги прашувал продавачките во Тинекс како изгледа кај стои. Ни на крај памет не му дошло дека ја не само што не месам, него сукало не поседувам. Му викам жити очи за што мислеше ќе ми е сув квасец?! Вика од кај да знам па ја за што се користи
Лелее си се изнасмеав Ние денес бевме на работ на разводот. Значи јас ќе пуштам клима,тој ќе ја изгаси ,а јас готвам,релна оклучена,шпорет ,после пеглав и ќе умрев од жешко ...Луѓе крај болен легна , сум го измрзнала , климата не била здрава,ќе се укочиме итн. И сеа вратот му е фатен,си лежи. И така,леунка ќе си биди уште 3 месеци.
Кај нас обратно е за климата, мм пушта, јас исклучувам, ладно ми е. И на крај ќе си отидам во спална.
Ловоровиот лист и сув квасец ми се врв од се шо прочитав. Мене ме вади од такт што не затвара ништо (шампони, парфеми, тегли, шкавчиња...) -Заборавањето на пеглата. Неколку пати му забранив да ја користи, ама морало да се препегла -Не разликувањето на магдонос и оригано. Имаме јадено пица со магдонос
Одлично прашање Јас само би додал и да каже без извод од банка не и го признаваме одговорот, мора се црно на бело да се види колку имаат. Е сега заебано ќе биде ако ги чуваат во сеф дома со други разни драгоцености
Го пракам маж у маркет Одамна е ова И ми звоне кажи сеа шо да земам Викам Квасец 10 јајца Го слушам и вика на продавачката Има ли квасец без јајца Продавачката почна да се смее а ја му викам море глуп квасец и десет јајца Еднаш играме брза географија Буква В Растение на В напишал ВЛАКНО(едит растение не животно) па и се расправа со нас вика па расте