Хахаха еднаш маж ми уште кога бевме дечко и девојка дојде на патување со панталони од БРАТ МУ што не го ни закопчуваа, 3 броја помали , тие му беа само 2 пара дека одевме со визз аир со рачен багаж. На крај купувавме таму зошто за 7 дена ги имаше само тренерките на него за носење
Од конзерва бе Луна, уште ли да ве учам на такви трикови. Јас имам грав купени конзерви, био наравно, и го чекам да рече грав. Башка не се жали, за 20 мин се готви у тоа експресот лонецот. Ми кажувале де, ме знам. Ја вчера супа варев за брзински да е, не ставив фиде . Од маж ми, па не знам што да се испукам, поима немам. Се искажував у една друга тема. Ги викна некоговите на гости и само за спиење се враќаше 10 дена.
Во Англија имаше конзерви со грав, само пристопли го милина беше, веројатно има и кај нас да си земите такви. Е ако пребарува и не му чини тогаш нека го вари граво во петок.
Мажите ако не ви се фатени во рацете и нозете можат сами да си зготват грав. Навечер на евтина струја (ако им значи тоа) да го зготват, следниот ден само да го стоплат. Или полуготов да го доправат или готов да го стоплат. Не е тешко. Има избор на конзерви посен и мрсен грав со месо во маркетиве. Треба да правите како мајка ми. На кој и да му се јаде нешто му вели имаш раце и нозе, стани земи си/направи си. Татко ми е фан на грав, ама останатите не сме. И мора сам да си го зготви.
Зошто на сите мажите сакаат грав само мојот нејќе? Едвај се намолуваме да правам тавче гравче зашто јас многу сакам.
Утре одиме на викенд, и го прашувам Шо да земам за детево, за да и биде интересно по пат од 3.5 саати. Не знам како добив одговор "Па количката ќе ја земеме". Количката. Со количката ќе и било интересно 3.5 саати. Или јас треба да почнам да се дрогирам , или он. Јас се стокмив на возачко битно, они двајца со количката нека си играат
Хахахах се земал, само количката не Гледам сабајлево цела ќеса со играчки прибрал. Викам ќе ја селиш ли? Па да има, да се занимава
Кога треба да се купи поклон, најчесто јас го смислувам, го барам по продавници, го бирам, го земам/пакувам. Дури и за машки ако е поклонот. Толку ме нервира тоа... Не сакам шопинг, може не типично за жена...
Кога се враќавме сега од одмор се жалеше дека многу зборела малата глава го болело. Значи он вози, ја седам позади меѓу нејзе и бебето и цел пат одговарам на "каде е тунелот, каде е скопјето, каде е полицаецот, стигнавме, каде е тунелот, каде е тунелот, каде е тунелот???????? Скопјето каде ееееее?"" Ама него глава го болело..... Btw прв тунел е кај Демир Капија, а прашањево за тунелот почна 200 км пред граница, во Грција.
Мојот има влезено во мои лабави шорцеви во кои при тоа ме има гледано 20пати по дома и уште вика па добро не се лоши новиве (поклон пробуваше) Он има 110кг и 2м а јас 172цм и 66кг па сега ти замисли си како не биле тесни Ако не му се приодува во вц додека си ти спремна на врата (а нели е готов за 2мин) чувај си го