Не сум влегла одамна во темава, не дека немам матртијал, време немам Мојот дома состава се што ке стаса, тоа му е професија. Ама луѓе таков влечко за дома кога е немате видено. Има направрно 363838 цели куќи значи збориме од темел до кров, внатре надвор буквално само да влезеш мебел да си купуш и живееш. Ама за домаа е за дома.. имаме 70% ограда на дворов, претходно ме нервираше ама "ќе биде" нели, сега ми оди на живци пред летна кујна имаме травњак не е голем ама за бебо да си игра додека правам ручек е топ, погодете што, нема ограда. Помина летово внтаре сме веќе, зимава ке биде, важи Презборев уста пена ми фати, конечно се качивме на поткровје да чистиме, јас се немав качено предходно ама по неговите кажувања немало 3 дена да излеземе од горе и којзнае дали ке сме завршеле, го исчистивме цело за 5 часа вчера, 5 часа во кои и пиевме кафе и фрлаше работи што се за во канта. Сега имаме спремна соба 5на5, да биде со рафтови за ствари од бебо да ставам. На детево да можам да му направам детска а не магацин да ми е собана со 300 дрангулии негови и наши. И вчера после чистењето вечерта имавме гости, заминаа луѓево и да раскренеме он кренал нозете, и му викам а да помогнеше малку. Не можам цел ден чистиме, а јас можам а ретко ама квалитетно од такт ме вади.
Даааа... Вечен проблем ми е, дури знае револтирано да стане и да излезе од што не може да ги трпи децата (имал мн психички напорна работа-ко мислиш ја на работа бројам овци)... И така јас максимално се трудам малава да не има некој тантрум во негово присуство, зашто и мажето ми мое може напад да добие... Ќерка ми ќе ја учам да не се мажи, деца од донор хахахаххахаха
Листата моја за мм знаете колкава е, колку кинескиот ѕид. Ама најмногу што ме нервира е што се што ми замера он дупло поише прави. Јас бар сама си ги средувам работите, он без мене е ко со три леви раце.
Ние плус се молиме да го однесе да игра у друга соба, зашо ми се бута у правосмукалката. Вчера ми вика сега ти текна да усисаваш, да сега ми текна зашо дете се заигрува и можам сама. А не жуч да ми пукне.
Шо пие кафана? Сакав да го убијам денес ама Жив е уште па да се почастиме Ја среди топлата вода после 4 месеци Па ко паун цел ден се фрцкаше "Сеа можеш раат да се бањаш" Мислам фала другару брачен... Уште еднаш да слушнев колку добро го средил проблемот, со пепелара ќе го мавав мислам П.с. водоводџија е, не требаше да биде кванта физика вентил да смени ама "Немаше време" додека не му кажав дека немам намера да се бањам веќе
Сериозно е водоводџија? Па што не кажеш, другарке? Нас ни течеше лавабото 5 месеци, имавме нокшир под лавабо зашто маж ми го поправаше. Прва поправка беше да го затне цело со силикон. Втора поправка намота крпа . Кога реши мајстор да викне, читај после 5 месеци, дур го чистеше вцто после мајсторот се лизна на плочки, се задржа за чешмата од туш кабината и ја ОТКОРНА од ѕид, па шикна вода низ цело вц. Значи, после 5 мес имавме две нови чешми, цевки, и 7000ки во загуба, само зашто он реши чешма да поправа. Пс. очигледно не е водоводџија мојов
Извини знам дека не ти е смешно тебе ама јас ја замислувам ситуацијата со туш кабината и се изнасмеав
Значи пресмешно беше. Уште искача леле ќе умрев.... а тоа шиба вода од дупката. Чешма од ѕид да откорнеш ејј
И маж ми е мајстор за чешми. Имавме проблем со чешмата (уште бевме под кирија). Он сакаше да ја поправа, а јас му реков да го викне комшијата. Он Не треба. Јас ќе средам. Почна да работи и ја оштети. И почна да пцуе по дома. Другиот ден купи нова чешма и го викна комшијата да ја намести. Се прави мајстор, а појма нема. Еднаш го чистел лавабото во кујна. Наместо да чисти со средство, он истурил солна киселина
Јас ја имам таа среќа Еднаш се фатив за чешмата во кујна да ја пуштам и таа ми остана во раката и вода почна ко од цистерна да шприца во мене
Од омилено хоби на мм, ќе го издвојам оставање истрошени продукти. Се залетав сирење од фрижидер да земам, с од сирење во кутијата не видов. Одам во вц заби со конец да чистам, кутијата со конецот празна во фиоката оставена. Излегов конец за заби да купам, ми се јавува да му земам шампон, викам имаш два во туш кабина, празни биле. Па нормално како не ми текна. Ова се само од денес, ќе си правиме колекција од шишиња и кутии дома, нема проблем либенце. И нормално го буташе новиот шампон со цела сила за да го собере а не му текна истрошените да ги извади Ама арен си е, какви ги има ехее П.С ме немаше на темата зашто си тераше одмор во Мк сам, па заборавив колку живци кинам кога е дома. Претпоставувате дека сабајле се врати нели?
Со среќа од утре И мојот маж собира се и сешто по дома. За опаковки нема проблем. Ги фрла во канта. Ама се наоѓа по некоја даска, стари обувки, стара облека, картони, и др. Си прави колекција
Јас сум таа што збира стари картони капачиња свашта, демек ќе правам активности за мали ама уште стојат натрупани во комода
Ми треба совет.Дали е нормално :Јас секое сабајле ги носам децата едно во градинка,училиште па јас продолжувам на работа,А сопругот бавно си се спрема за на работа децата нејќи да ги носи и секое сабајле ме нервира мене,или децата,Пробав со игнорирање ама џабе ,ако не сум јас во собата ќе ги заплашува децата ќе му зборува глупости,..... Само мајка му ја слуша ..
Ме нервира највеќе што хрчи.... Шала на страна нема таков што нема маана. Ама мене се тоа ми се ситници. Да, ме нервира коа ќе каже не можам 2-3 работи у исто време.. вауууу
Мојот хрчи за двајца. Еднаш го снимив. Му ја пуштив снимката и ми вика Аууууу... Стварно сум хрчел А ме фати дремка он тогаш почнува Хррррррр....