До девицата ли било? Мојов е девица и е иста ваква свекрвица. Последно денес ме караше зошто влакна сегде собирал по мене
До човекот е Биков дома ми се искенка зашо "имало влакна по цел стан". ЗАТОА ШО ЖИВЕЕШ СО ДВЕ ЖЕНСКИ И МАЧКА БЕ ДРУГАР П.с. косата ми е повеќе од пола метро, кај идам влакна сеам ама јебеш га
Не е до хороскопот, мојов е близнаци и он ми кенкаше дека имало влакна низ цел стан. Среќа се навикна, па не кенка веќе
Од кај да почнам не знам значи Работам секој ден, он си поврза празници за да си го прчи. Не си го прчи де, ама ме нервира шо јас работам, он не И сеа оти он не работи, смислува некои фикс идеи и планови. Зема држачот на тв го пребуши, имам уште 4 нови дупки на ѕидот - Не му било убаво додека игра плејстејшн, вака поубаво се гледало - Кој не го натера да полни дупките по ѕидот па те...
Еве го истиот ми е дома. Отиде купи црево за да чистел меѓу ребрата на радијаторите........ За короната бевме млад само што верен пар без деца си седевме и си пиевме во дворче. Ако има карантини сега, со две мали деца во 50кв, нека кажат од сеа да се фрлам од некој мост таман ќе му се активира животното осигурање, ќе си ги носи децава на топло негде.
Маж ми ми вика ако не ти чинам најди си друг. Му викам шо ќе барам уште еден ист како тебе, поарно жена да си најдам