Па ако се случува баш често, да не речам секојдневно, не може да нема работа секој ден. Познавам еден таков 'бадник' што живее за да јаде и пие и баш така минува саати и саати на маса, тие што живеат со него си знаат само како им е.
Педер еден скапан, кога еднаш ќе завршиш нешто како шо треба??? А??? Исушен машки мозоку!!! Го пратив по два шампона за опаѓање на косата, и тоа СЛИКИ МУ ПРАТИВ за да ги покаже тамо на аптекарката, и он ми дојде со еден спреј од 20 милилитри. БОГ ТЕ ЈЕБО, шушумиго една. Зелко!!
Таа и да не гледала, на мажот на Ади кај му биле очите? Како не приметува разлика меѓу шампон и спреј?
Ах маж многу ќе примети Повеќето мажи гледаат проѕирно Не знам за вашите, ама на мојот кога му правам список, и знае се од тоа што е и како изгледа, затоа што и тој го јаде. На крајот пак додека е во маркет ќе се јави минимум пет пати и на крај кога виде дека е претерал ќе рече извини уште овоа да те прашам, како изгледаше таа павлака? А јас најчесто останувам дома или да довршам нешто или да одморам бар тој час. И на крајот испага најарно оди земи си што треба, секако пола се утне, а телефонот се растури од вртење
Мојов незнае што е брокула и карфиол. Мислам него му е тоа се брокула. Ми вика стави од зелената брокула. А каква друга има? Па тоа белото
Е сега ме потсети, на тие ствари маж ми вика ПИЖАМИ. Значи хулахопките и хеланките за него се пижами.
Е чим имате дете а он си лабави на маса, проблем е. Ние го скративме мезењето на пола саат откако имаме деца
Несакам да сум со него на пазар. Којзнае колку му се смеат. Вреќичката за спиење се вика скафандер. Мм: Ќе и облечеш скафандер? Јас: Не! Мм: Зошто? Јас: Зошто ќе спие сега, нема да се шетаме. Имаш минута молк… Мм: Па така ќе спие детето? Без скафандер? Јас: Па не, ќе и облечам вреќичка за спиење. Мм: Ме д***ш цело време Се осеќам како во темана за деца:Бисери.