Хаха како ме сети Тоа и го правам бидејќи ќере спие со нас и за да не ја разбудам со нога го клоцам додека се разбудии, топ не го буди И замисли добивам коментар од тебе не можам да спијам. Мислам хелоу
И јас сум тука со хрчењето Па ко ќе ми рече ме клоцаш не можам да спија ми иде да го тепам. Инаку еден период намали со цигари и ич не хрчеше... не знам дали е до тоа ,секој ден зборам да намали.
Дојдов да се испукам. Малку задоцнив, гледам толаетот веќе поминал на дневен ред. Што е тоа по сто пати по пола саат во тоалет? Аман бе мажу, па после толку се*ење не намали ни килце? "Ке одам да изгасам светло" - 40 минути го нема. Побрзо се тушира од што врши работа на шоља.
Dali nekoj ja ima ovaa masina za susenje i dali ste zadovolni mm na glava mi skoka deka ne e dobra ke go piknam nego na susenje
Темава си ја читам редовно и ми е најинтересна, морам да пишам и да прашам што е тоа "мм" што стално го пишувате ? Изгледа дека се однесува на мажот, ама од кај тоа мм, кратенка е од нешто?
Lele lunaa hahah ke go piknam da znaes , se nategame za masina nemame mesto veke pa na terasa ja spremam da ja stavam i zatoa baram poeftina a mm gi gleda onie od 50000 a da mi kisne na terasa nejkam Ova stancinjava 80 m2 kako edna soba se kako sakam kukiste nekoe na dva sprata so bazeni pa da si ja ladam so koktelce kraj bazence
Не. Јас ги сушам на црно-бели што има маичка само на таа програма. Ама ретко сушам на неа многу кондензација прави кај не ја ставивме. На крај ќе оди или на тераса или во гаража.