Девојки, идни мајки што ќе се пораѓаат, мажот со вас на пораѓај и тие два три дена и нема разочарување. Мојот беше со мене тие неколку дена и знаев дека ми нема ништо купено, арно ама дома ко дојдовме пратката од амазон на кревет. Оп си викам, ќе падне нешто, ко глеам тој нарачувал балони, wellcome baby, такви тракатанци за да украси дома, ама не му излегол планот да дојде и намести. Се израдував во секој случај шо ете помислил да направи нешто.
Не се нервирај, нема лек за вакви. И мојов не знае еве колку години сме во брак. Прашувал продавачки за препорака ..clueless е за поклони.. Најсигурно му е цвеќе зошто тоа знае дека сакам цвеќиња и дека нема да утне со тоа, знае да ме изненади со голем убав букет. Ама за ствари нема поим, никогаш немал. Има среќа сега, пораснаа децава па нив ги тера да му изберат, а тие знаат добро што да одберат
Имаше еден виц: Бирај добро која ќе си ја земеш за жена, зошто цел живот нејзините влакна од коса ќе си ги вадиш од г'зот ..
Да се испукам и јас од мојот: За сегде е мајстор, на сите им поправа, им помага кога го бараат и тоа на драго срце. Сите се задоволни, го фалат и вешт е навистина за многу работи. Само за дома не е мајстор. Се нешто не довршува, подостава расипано а и она што ќе го заврши се со молење и потсетување и после долго чекање. И му имам речено дека ќе викнам за пари мајстор да дојде да направи...ама сега ни на тоа не реагира... Му викам како тебе не ти смета..и твој дом е...