што мислите која е ќерката на фармацевт од прв брак, што требало да ја киднапираат заедно со директорот на Гранит? на никој не ми текнува..
Фала за брзиот одговор. Отворив сега и во право си, така пишува за парите. По ова сведокот одговараше на вкрстени прашања на обвинителката. Според тврдењата на Манев, првообвинетиот Палевски им ветувал по 150 000 евра за грабнувањата. И на вкрстените прашања на обвинителката Манев повтори дека бил тепан во полиција за да каже дека Палевски и Ѓорчевски имале контакт.
Ме заболе п...... ако бил тепан. И повеќе требало да го тепаат. Што К плаче ко женче некое дека јадел ќотек. Психопат недоделкан. И малку е ќотекот, до смрт требало да го тепат.
Ми се повраќа.... Убиство на дете како резултат на испрани мозоци и слепа доверба во лидер. Уште кажува плачел дур ја закопувал...
"Влегуваа во затворот 4 пати на ден по тројца. Со палки ме удираа и си одеа со молчење. Потоа влегуваа полицајци за распит, ме прашуваа што, како. Колабирав таму. Се освестив на плочките. Бев без кревет, лежев на обичен сунѓер. Се префрлив на сунѓерот. Кога видоа, рекоа, добар е, се освестил" Со цел памет уште се жали. Абре, малку им е!!!! Аир да не видат!!!
Многу добро е подучен од адвокат. Целата изјава е да не фати на емоции, дека во афект сакал да го киднапираат Панче за да си врати пари, ама после се му тргнало по зло. Па дека Палчо на фамилијата ќе се светел. Боре е буквално каратист, со еден удар можел да го онесвести Палчо, а ете и тој имал пиштол. Кога виделе дека во прашање е 14 годишно дете можеле да го онеспособат психото, а не гледајќи дека ќе убие мало и недолжно дете кое ползи на коленици да бега кон лозје ко пичка некоја. Коа бил доволно мажиште да киднапира дете, нема што после солзи да лее. Што мислел дека ќе се случи? Мене од се најфасцинантен ми е Кешишев, за 0 денари му ги перел смрдените гаќи на Палчо и му готвел. При жена дома и два сина, место да оди и да се труди да им донесе пари за подобар живот, тој години и години ручеци правел за психопат кој го вртел со муабети за банкстери и хајки. Сите 4ца да изгорат во најжешкиот казан од пеколот, црна земја да нема кај да ги закопаат.
Ооо колку ќе си го јадааат. На палчо 20 сигурно не му бегаат. Овие исто по 15 гарант, ај ради сведочењето па помалку.... А палчо ќе си умре во затвор, таман му се годинките за во затворски двор да скапе.
Од тато не барај пари, тој не не сака, мама душата ќе си ја даде за нас... Дали не е оваа изјава болна та преболна! Дали оваа изјава не ви кажува се?