Јас да сум ко адвокативе уште повеќе ќе се спрдачам со него. Дали господине Видевски сте отишле кај невролог да ве провери за деменција? Не? Што значи дека немате дупки во меморија и резонирате добро. Дали господине Видевски кога организирате литии тоа го правите преку комуникациски мрежи преку кои се договара тероризам и се промовира сексуално насилство? Во духот на христијанството? Дали и вие како другиот осомничен со непостоечки термини за третман на кичма, никаде евидентирани се мачите со непостоечки симптоми од непостоечка болест? Абе ребри го таму да се фати во лага, прашувај го све и свашта на што ќе даде одговор, а нема да даде само на прашања поврзани со убиството, па да докажат одма дека лаже. Како не ми се мене, коа се праат малоумни и ја ќе ги третирам ко малоумни, шо. Ако тврди дека не се сеќава одма ќе го пратам кај невролог да пише стручен извештај дека овој е здрав и нема проблем со меморија.
Се чудам како убијци си играат мајтап боже, боже. Ова требаше за две недели да се пресуди и толку. Ќе ги читаме по портали изјави на болноумни.
И кажи ми ти мене сега ... Судии и јавни овбинители го прашуваат за пиштолот за убиството за закопот за се и овој им вели не знам, шо знам, не се сеќавам, мислам... И овие што му викаат бе? Аха. Епа добро ко не се сеќаваш, биди жив и здрав, се дешава ваква работа да заборај чоек... Уште да го штипнат фали бе. Свашта
Овој Боро ептен традиционален и религиозен срцки, славел Архангел Михаил вечерта, утредента киднапирал малолетничка. Па и изјавава ,,Веќе не се почитуваат старите традиции", ооо ти борецу за традицијата и верата. Од МПЦ денес со изјави, се перат и оградуваат од овие иако има доста слики од Палчо со извесни владики. Владиката Климент тврди дека ликовиве само им се појавиле пред портите, развиориле знамиња и се сликале. Sure, Jan. Spoiler Палчо у слободно време, кога не киднапирал и убивал:
Мене не ми е јасно како судиите дозволуваат ваков циркус и вакви нелогични изјави у судница???? Полиграф не постои за овие вакви? Како на пазар а не у судница. И што е релевантно толку што ќе кажат убијците? Убиец е. Осомничен е по дифолт штом наоѓаат негова днк. Што повеќе докази да бараат? Некое нло случајно ако залутало над Скопје па да фатило некое кадро од убиството? Мајмуни се е од судија до убиец.
Очигледно на овој начин мислат оти си ги перат гревовите, гревови гадни маме им ебам Колку е одвратно, фуј, да ти се згрози живот. Ќе го јадат сите еден ден, веројатно кармата ќе ги удри.
Не знам што е чудно во изјавата на Видевски. Од не знам и не можам има ли подобро? Требало пауза , еден ќотек да му се удри да му ја растресат главата за да му се врати меморијата. Изнел пиштол и не знае каде, го викнал не знае зошто, прошетал не знае што видел итн итн. Овој највеќе ќе го крка со воа не знам и не се сеќавам.
Одвратни грдосии Палчо до крај глуми господин, оној Манев се исфарбал бе, каратистов се здебелил, ко чиниш ко бубрег во лој ги чуваат, само Кешишев карикатурана-домашна куварица на Палчо се доогрдел, и ај баш да видиме тој што ќе сведочи. Не сум паметна, ама стварно не знам што ги судат уште, имаат снимки од нив, имаат нивна Днк, имаат нивни сведоштва, поточно од Манев и Кешишев признанија, и сега судиите и обвинителите си дозволуваат грдосииве да им навредуваат интелигенција и дипломи. Абе земете таму осудете ги доживотно, нека си го најде мирот девојчето.
Најголемите криминалци во светот носат огромни ланци со крст Си викам како Господ ќе им помогне на овие лудаци, сами памет немаат у глава. Ми се гади од ваквите! Божја заповед е да не убиваш а они го прекршиле тоа значи се неверници. Ваквите Господ ги казнува
А дали вие стварно помисливте дека некој адвокат или судија ќе постави некое асално прашање, или ќе се разреши случајов и ќе има правда? Па ова е само претстава за широките народни маси, да се радова простата раја... Да беа обични клошари, а не бивши Удбаши и сегашни кодоши, ќе ги склапаа до сеа на Трауматологија, или па ќе ги закопаа испод лимен гроб ко наводните убијци на Данка...
Кешишев раскажа за планот за грабнувањето на велешанецот Панче: Копавме дупка, мислев се бара злато, па Велибор кажа дека е за киднапирање ПОРАДИ СТРАВ НА ОБВИНЕТИОТ ВЛАТКО КЕШИШЕВ, ОД СУДНИЦАТА ОТСТРАНЕТ ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ
Нека ме потсети некој. Како беа овие поврзани со случајов? Александар и Гоце ги поврзаа со камерите? Така ли беше?
Така некако.. и сега гарант им имаат кажано да кажат дека признале под притисок и тепање дека Александар е вмешан. Што ми е многу неверојатно.
Чист е таткото, но само не знам како се нашол во оваа ситуација. Дали го држат само како сведок или нешто друго, ќе видиме. Јас мислем дека не е крив. Но ај да видиме што ќе покаже истрагата. На Запад вакви случаеви ги решаваат за 5 дена, а кај нас 1 година не можат. Тоа се должи на лошиот кадар на судии, обвинители и полиција и највеќе КОРУПЦИЈАТА. Дури ни полиграф немаме од што сме гревови.