Таткото на Вања ослободен од вина Обвинетите Манев, Видевски, Кешишев, Палевски се особлодоуваат од обвинение дека на 22.11.2023 година околу 9 часот во Велес, обвинетите извршиле грабнување на Панче Жежовски за да го присилат да даде нешто, односно автомобил. Јавниот обвинител не докажа дека тие го сториле делото, а тоа да е надвор од разумно сомневање“, рече Стефановски. Чекај бе.. нели Манев ги однел до телото.. како сега ослоботилен за Панче.. па ова не е нормално бе. Кој знае што е позадина на сево ова. А се ми се чини ќе идат до Стразбур и ќе падне ид оживотниот на крај ќе им плаќаме и оштета како држава.. ЦИРКУЗ!
Доколку таткото на Вања е ослободен од вина, дали за џабе цело време беше притворен? Жално за човекот. Се надевам ќе најде сила и мир.
Очекувано за доживотниот и ослободителната за таткото, само Кешишев очекував пониска да добие ама и вака е исто. Сега се надевам дека Александар зошто има финансии и јак адвокат ќе ги гони затоа што му го уништија животот и односот со другата ќерка.
И јас не го разбрав овој дел, најверојатно не го грабнале туку сам отишол на одредена локација како и да е обвинети и осудени се и за неговото убиство. Се надевам тоа ќе влијае позитивно што помалку па и воопшто да не има вакви работи.
Да патат секој ден до крајот на животот, да ги млатат у затвор да посакаат никогаш да не се родиле! Вообичаено не сум човек што му посакува лошо на другиот, не сум способна да мразам никого, ама овие не заслужуваат воздух да дишат затоа што СВЕСНО одземаа туѓ човечки живот и тоа на девојче - пиле уште не испилено со целиот живот пред неа... им ја уништија целата фамилија на кутрите луѓе, ги обележаа за цел живот со траума, тага и неизлечлива болка!
Оооо наведнал глава мисирот, не е више толку јак. Се занесуваше, се правеше курац и пол, он ќе испрашувал сведоци, па на таткото што си изгубил дете му се курчеше нешто. Е сега нека пуши кур во затвор, буквално. И тој и оној каратистот, ѕверови без никаква совест, шлајмот на општеството, фецесот во секоја канализација. Можеше да ја признаат вината, да дадат closure на цела јавност, но не, они невини биле, намалени казни барале. Полесно ќе поминеа во ќелија. Ќе видат сега многу убаво во затвор како поминуваат тие препаметните како нив, има говна да јадат дури се живи, ќе молат да цркнат и да се куртулат. Гомна, мрш, еден ден рајат да не се до крај на тоа мизериите од животи што ги имаат.
Никогаш ни не верував дека таткото е виновен. Животот пекол му го направија, дете изгуби на најлош можен начин и во затвор толку време. Среќа па оние монструми си добија што треба, оној Палчо фаца одвратна
Ова не значи дека таткото е невин, ова само значи дека немаат докази. А додека нема докази нема вина. Што е едно та исто нели. Мене ми е нешто мутно, не знам, имам такво мислење.
Sudot donese pravilna odluka ,a tatkoto da bide pusten cim nema dokazi! I ne da imaat tretmani kako obicni zatvorenici tuku najteskjte raboti da gi rabotat vo samica da bidat,ne da jadat kako ostanatite za vakvi da gladuvaat po zatvorire! Gjubrinja nizaedni!
Го гледавте видеото од пресудата? Дека Палчо со блага насмевка беше? Каков одвратен лик мизерен гнасен. Абе да цркни да даде господ во најголеми маки како кутрото девојче и Панче. Секој ден да му биде во психичко страдање како што тие страдаа поради неговиот болен психопатски ум.