Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Истрага за убиството на Вања и Панче

Дискусија во 'Политика и настани' започната од RainBow, 12 декември 2023.

1. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    5.081
    Допаѓања:
    21.622
    На Bitter-Sweet, nena2010 и nextredstyle им се допаѓа ова.
  2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.471
    Допаѓања:
    114.849
    А треба live да имаме од истрагата? Сериозни сте бе луѓе? @LiquidLuna па нормално ќе биде задржан врз основа на докази. Не е он син на кондураџија некој така лесно да го наместат. Штом човек како Туфекиќ го брани споите два и два.

На Ahoy и nextredstyle им се допаѓа ова.
  3. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.495
    Допаѓања:
    5.562
    А кои се тие докази?
    И чему ваква слобода за неконкретност?
    Ете стишајте се ќе биде за скоро кај да е . Source, сеуште trust us bros.
    Овие на крај сами ќе си пресудат и ќе ја дигнат државата во протест за ослободување на таткото.

4. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.232
    Допаѓања:
    40.047
    А не треба да имаме критички став кога гледаме нелогичности и дупки во изјавите?

Ај ако не да ја затвориме темава и да го ставиме под тепих убиството, нема потреба да вршиме притисок како јавност.

На Harper, Gosh, orevokrsacka и 6 други им се допаѓа ова.
  5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.471
    Допаѓања:
    114.849
    Си има служби бе. Нека си работат. И да не треба да знаеме секој детал. Истрага се води ало! ИСТРАГА!!

6. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    ne znam kako ne razbiras sto zboruvam
    znaci pance e vozrasen i moze da ide kaj saka i so koj saka,
    vo red prijaven e za isceznat (potfrlile ne go barale niz skopje, nikoj ne negira)
    ako go barale ke dosle do snimkata od benzinska i go gledaat ziv, vo drustvo, sam seedno GO GLEDAAT ZIV E! ednas i sam sto iskljucuva kidnapiranje,javuvaat na semejstvoto ziv e i tuka prestanuva! koj i zosto pobogu bi isprasuval i identifikuval toj sto e so nego ako go gledaat ziv? sfakas?
    drugo ke bese ako go najdea mrtov pa da isprasuvaat so koj i zosto bil? vaka sto ke isprasuvaat? tie pocnaa so istraga otkako gi najdoa mrtvi
    kolata. ako ne bila taa renoto e sosem dovolno za 4 lica i plus vanja, citroenot na pance e sigurno zemen za da bide zapalen demek skrijat tragi
    podolu imas komentirano seriski ubistva
    no dali se? zatoa i pisav mn e bitno da se znae zosto pance ne izbegal koga bil sam vtoriot pat na benzinskata? ako nekogo kidnapiras ti nema da go pratis sam na benzinska? ili ke go pratis? !
    ne veruvam deka pance e kidnapiran, mislam deka dobrovolno si otisol so niv,cela nok, cel den si se vozel so niv niz skopjevo, nitu veruvam imale za cel da bide ubien, sto dovelo do toa da bide ubien, ne znam, toa tie znaat
    dodeka od dr strana vanja e kidnapirana so edna cel da bide ubiena, a zosto pak ne znam, tie znaat
    deka ima propusti ima i toa mnogu, ama kolata pa kolata e sosem banalno i nevazno, duri i da ja najdele bez teloto na pance, koe vo toj moment go nemaat nisto ne ke sprecele, da ne povtoruvam pak zs pance e ziv na snimkite, a nema nikade ni snimki deka citroenot e vozen toj den tamu kade pance e ubien i zakopan , i renoto e dovolno

7. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.232
    Допаѓања:
    40.047
    Нема потреба од дерење, на форум сме, почитувај ги правилата и прописите. Ако имаш да додадеш нешто на темата која е отворена, додај, ако не, заобиколи не.

Нема врска дали е возрасно или не лицето. Се врши истрага кога веќе е пријавен за исчезнат.
    И овие снимки ќе помогнеле за да го нашле, ако го барале како што треба.

На Harper, Gosh, Konfetka и 5 други им се допаѓа ова.
  8. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    ima vrska ama aj, na pance i ne mu bilo prvpat da ide nekade i so denovi da go nema, duri i kerka mu prijavila po nekolku dena otkako isceznal, no inatot ti e pregolem pa teraj si

Последна измена: 10 јануари 2024
    На felisitas му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ТиКажав

ТиКажав Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2023
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    17
    Му верувате на Пендо? Ова денес го прочитав!

Прикачени фајлови:

10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Ненке
    Кои служби, жити Господ
    Ова со М-НАВ ја прели чашата
    Ја со 22 год веќе не верувам во службите
    Ти, колку и да имаш, шо повеќе си видела од мене, веруваш? немој ненке
    Овде не буши бургија, само пара.
    Не сте свесни колку е све корумпирано.

На Gosh, Cka, doll.a и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Точно
    Ова милион пати го кажавме
    Значи чоекот на 22ри е пријавен за исчезнат, ама он на 22ри се возика низ Велес. Да се потресеа дека е пријавено исчезнато лице со се колата, ќе го превртеа Велес.
    Он на 22ри у 10:50 лаганица си вози низ Велес и си полни гориво. А никој не го бара
    Второ вика на 24ти требало да ја киднапираат, ама у 6 сабајле на Кванташки било гужва и им било страв да не ги видат. Значи дури и они, идиоти гнасни, биле свесни дека МОЖДА ќе ја бараат колата, додека Обиџуко, нѐ убедуваше дека колата не е ни пријавена
    Мхммм
    IMG_2248.png

А пазете, он на 22ри бил ,,грабнат” шо не ми личи од видеата кај Србинот, а тек после 2 дена е пријавено у полиција.
    И да кажала дека го нема од 22ри
    Ете бил може да копа негде. Да се заангажирале ќе го побарале убаво.
    А колата им стоела у СКОПЈЕ ПРЕД НОС.
    И на 27ми се возикале лабаво
    Знаете кое вреѓање е тоа на цело МВР и СВР и све?

На Harper, Gosh, L.i.n.a.a и 3 други им се допаѓа ова.
  12. guest221

guest221 Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2023
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    13
    епа таква е цела држава, полна со неспособни не само на клучни позиции туку на сите позиции и шо очекуваш поинаку

На Gosh и Feminka22 им се допаѓа ова.
  13. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Искрено ништо
    Затоа и на едносмерна гледам лево-десно, пошо нема да ме лежи. Поготово ако е од оние
    Реееков
    СИ ИГРАМЕ ДРЖАВА

14. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    e ajde kazi sto ke bilo poinaku?
    ete na 22 prijaven za isceznat a toj si vozi ednas so ovoj ubiecot ednas sam vo 14 i nesto , da go barale i ke go videle na snimkite?
    i sto ke napravat?..ke javat deka e ziv na kerka mu? ili ke baraat onoj so koj bil,da go privedat i bi sprecile ubistvo na vanja ? a covekot e seuste ziv?
    ubien e duri nokta
    ne znam cudno i nelogicno
    a za policijata, ma site ood vlasta nema sto da zboruvame tie se site nesposobni i da im kazea kade se telata nikogas nemase ni da gi najdat

15. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    2.468
    Допаѓања:
    8.568
    Не е пријавен за исчезнат на 22. 11 туку 2 дена подоцна, а 22 е наведен како ден од кога ни Панче ни колата е виден. Што значи, ако е убиен истиот ден, тогаш кога би ги гледале снимките (од 24.11 натаму) човекот веќе бил мртов, а човекот до него што седи во кола е последен што го видел жив, или е инволвиран во неговото исчезнување (и убиство). Затоа би имало големо значење ако некој се заангажирал да поработи сериозно на неговиот случај. И да, голема е веројатноста така да се спречело убиството на Вања.
    Туку, зошто е замачкано лицето на совозачот на Панче? На Палчо ли му штитат идентитет? Или е некој хммм, сосема друг?

На Harper, Gosh, Skorpija25 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. ТиКажав

ТиКажав Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2023
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    17
    Друг е, србинот или го заматил ликот или така ја добил снимката. Како што успеав да забележам има кратка црна коса (ама ме тврдам не сум сигурен) ова може да е некој сосема нов, за нас сеуште непознат соученик или негов познаник. Немора да значи дека тој имал нешто со исчезнувањето и убиството на Панче Жежовски.

17. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.314
    Допаѓања:
    13.252
    Се бива и многу веројатно е да е соучесник.

Туку да не го прават Палчо невин и дека намерно го наместиле, што го прават некои и веруваат дека така е, како и за Александар дека цвеќе за мирисање е.

На ТиКажав му/ѝ се допаѓа ова.
  18. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    2.468
    Допаѓања:
    8.568
    Па види сега, ако е веродостојно она што го кажа Србинот дека Панче се изнервирал во тој момент што му се скршило нешто кај отворот за точење бензин, па рекол дека ќе наполни после кај Макпетрол, а таму не се појавил туку се вратил на Лукоил, овојпат сам. А подоцна мобилниот телефон му го нашле фрлен крај Макпетрол.
    Значи, типов до него и тоа како е инволвиран, сметајќи дека Панче ќе оди накај Макпетрол, и затоа таму некој го фрла неговиот телефон, веројатно после неговото убиство. Као, еве тука нешто му се дешава.
    Ова под претпоставка дека е точен разговорот што бил воден меѓу Панче и неговиот сопатник. Дали е пренесен од вработените на Лукоил или е снимен од камери, не го сфатив тој дел.
    Во секој случај, се надевам дека некој од одбраната ќе бара да ги добие овие снимки. Посебно ако совозачот не е ни еден од овие притворените.

На ТиКажав и Feminka22 им се допаѓа ова.
  19. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.381
    Допаѓања:
    20.676
    Само што кажаа на вести, процедурата за екстрадиција на Палчо е во завршна фаза, во прашање се денови кога ќе биде испорачан.

На ТиКажав, Konfetka, nextredstyle и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Aјде машала
    Кој сака нека честита ќорка

На Herrera, ТиКажав, Skorpija25 и 3 други им се допаѓа ова.