Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Истрага за убиството на Вања и Панче

Дискусија во 'Политика и настани' започната од RainBow, 12 декември 2023.

1. Pa8la

Pa8la Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2023
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    1.602
    Toa за со свадбата сигурно му било саркастично.

2. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.314
    Допаѓања:
    13.247
    Не знам искрено у што да верувам, каша попара е ова и голема работа, свесна сум дека позадина гадна има.
    Не сме таму со нив па да веруваме 100% де ама што знам, мислиш не е можно и до толку да е пореметен и ладнокрвен?
    Може и стварно пари му требале и него и тие со него другите арамии, не ги гледаш што клошари се, и за какви профили на луѓе се работи, ако не за пари за што отишле по умот на Палчо?
    Не се некои битни па да речеш знае овој нешо за нив, располага со информации па да ги уценува и ај морале, сакале или не да се дел од играта.

Пак ќе кажам, изиграни се и овие, не се главните фигури секако, се познава по потезите што ги направија до сеа дека се екстра мутави ама воопшто не мислам дека не се криви што се нафатија на вакво нешто, свесно си фатила работа со него и не е дека не знаеле ваљда дека ќе се вмешаат у криминални дејствија.
    Сфаќам, испран памет и ветувања еден куп сигурно им давал ама не се жртви у никој случај.

На Трагедијаупмм, KuklickaSk и Stressed Out им се допаѓа ова.
  3. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    11.991
    И да било саркастично кажано, никоја нормална разумна личност не би била саркастична за ваков случај.
    И немојте бе тие филмови дека биле излажани и изиграни. Сега дете не можеш да излажеш, не па толкави мажишта.
    Точно знаеле што прават.

На Nataska123, mssuniquee, Maca Macka и 16 други им се допаѓа ова.
  4. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.314
    Допаѓања:
    13.247
    Изиграни у смисла дека Палчо ги употребил за полесно да го изврши делото. Соучесници.
    Ги изманипулирал убаво, им ветил дека ќе си ја добијат заслужената награда и на нив толку им треба.
    Кој нормален би се впуштил во ова?

Ме интересира сеа овој дали негира таму у Турција, сигурно негира дека е убиец.

Леле дај Боже да го утепаат од тепање таму, бар малце да види како е.

На Konfetka, Sofi.ja, Mnik и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Dimitar08

Dimitar08 Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2023
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    9
    Гледај го Midnight Express филмот да видиш како е по турските затвори

На Splendor. и Mrs. right им се допаѓа ова.
  6. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    26.368
    Кој рече дека се сироти? Секако дека не заслужуваат ништо помалку од доживотен затвор и третман баш ко шо добиваат во затвор.

Инаку човек кој е сиромав и задоен по некакви непостоечки идеали лесно е да заведеш и од нормален човек да напраиш ѕвер.

На Wideperpetual, JuLleE и Mnik им се допаѓа ова.
  7. Pa8la

Pa8la Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2023
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    1.602
    Тоа сите го знаеме, штом кажал такво нешто значи не е нормален, а да ги наместиле не верувам, што викаш не се мали деца да ги излажат. Инаку имам слушнато тој имал многу пари, работел нешто со камен.

8. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    11.991
    Баш заради тоа не сметам дека се изиграни. Нормална, психички здрава и совесна особа не би се согласила да убие некого, посебно дете.

На Трагедијаупмм, nextredstyle, Pa8la и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.759
    Допаѓања:
    19.558
    Ова во генот ни е изгледа ко че стегни на најјако и сме во тесно, одма се прајме дека не не бива за ништо и префрламе вина на другиот, као тој е највиновен од сите, пошо е најпаметен тој не изманипулира итн. Тешки сите шо биле лични и убај да биле паметни и интелигентни ко шо викате, ама не е така. :)

На sj *O* и Polyincognito им се допаѓа ова.
  10. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.314
    Допаѓања:
    13.247
    А значи имал пари гревниот?
    Шо тогаш се мавтал со Палчо, сакал и он Аладин да биде? Лаком гз.

На некој од нив може им ветувал некоја висока функција коа ќе "победи" на избори, друг со пари го залажал..

А дека ги наместил или пак случајно се нашле по грешка таму, нема шанси.
    Си планирале и тие дека некаква корист би имале од ова, наивни до толку не ќе да се, збориме за возрасни стари волови, колку и да им е отиден умот у пм.

Кретенизам и наивност е исто ама не е исто.
    Овие се користољубиви подли кретени кои верувам дека се во состојба и своите најблиски да ги предадат за само да си го исполнат тоа што го наумиле.

На Skorpija25, Stressed Out, KuklickaSk и 2 други им се допаѓа ова.
  11. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.430
    Допаѓања:
    60.499
    Пендаровски му пишал на Ердоган побрзо да го испратат. А гарант и адвокатот што го носел во Србија и тој низ Турција ќе ги чешлаат.

Не ми е верно дека вториов не знаел, запалени беа сите социјални медиуми, не ми се верува да не прочитал дека Палчо го бара цела нација.

На mssuniquee, Konfetka, senjorita-v и 2 други им се допаѓа ова.
  12. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    uste malku i zrtvi ke gi napravite
    kako be izmanipulirani, ne znaele sto pravat ne bile svesni, nekoja pisala toj od veles cesen bil? za kakvo manipuliranje zboruvate vie? koga samo nekolku dena pred ubistvoto na vanja istite tie ucestvuvale vo ubistvoto na pance!
    i plus sto vanja ne e slucajno grabnata tuku taa bila celta i tie dobro go znaele toa!
    site tie se teski kriminalci, ubijci i toa svesno go napravile! ..sigurno znaat i koj e praviot motiv no kjutat ..ama ajde pratete gi na psihoanalizi pa da se izvlecat na "ludilo"
    mene mi e mnogu cudna majkata ima nekoj mnogu cuden pogled koj realno ne mi se dopaga
    i cudno mi e koj voopsto tocno gleda na casovnik pa da kaze izlreze vo 7:27?
    i zosto ne bila na rabota toj den

13. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.351
    Допаѓања:
    286.301
    Оти дома имала болно дете, еден возрасен треба да седи со него.
    Скоро секогаш погледнувам во ѕиден часовник во ходник пред испаѓање, што е толку чудно ако е во патека на движење или во видик.

На Tajnaotrovna му/ѝ се допаѓа ова.
  14. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    pisaa devojceto pomalata sestra gubi cas zatoa ne trgnale zaedno na skolo, ako potoa bi idela na skolo sto majkata doma bi sedela ? cudno e, moze vanja bi poglednala da ne zakasni no majka i, mene mi e cudno, sepak 9 odd bila ne prvo
    i drugo nesto koga veke sumnjala deka e kidnapirana koj normalen bi pisel na fb? takvi raboti se krijat ne se objavuvaat duri i so denovi a ne po nekolku casa
    eden od roditelite e sigurno vinoven ako tatkoto i posle tolku tepanje seuste se izjasnuva za nevin i toa e cudno

На sj *O* му/ѝ се допаѓа ова.
  15. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.805
    Допаѓања:
    325.363
    Какво губење час?Детето е оперирано од срце таа недела и лежеше на интезивна нега.Воопшто не одела на школо.

На Skorpija25, Sielo❤️, sj *O* и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.135
    Допаѓања:
    180.930
    Како не биле свесни, кога се сведоци на 2 убиства? Ај, првото ги изненадило, за второто уште во бунило биле или како?
    Мене овде не ми е јасно, како се збори за 4ца (без таткото), значи Палчо, двајца од Велес и штипјанецот. Кај е четвртиот во двете коли на снимката од Фуркан? :?:

На Skorpija25 и Celltica им се допаѓа ова.
  17. Pa8la

Pa8la Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2023
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    1.602
    На таквите се им се малку парите.
    Така разбрав, имам пријателка од Велес и имале пари, може па и банкротирале, кој ги знае, срамота има 2 ќерки, не знам се чудам како можат да направат вакво нешто, па и жена му го бранела.

18. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.135
    Допаѓања:
    180.930
    Ако зборите за тој од Велес, него куќата му била запалена, општинска помош има земено за санација во 2019. Ова е официјално инфо што може да се најде на веб, освен ако нема уште едно такво лице со исто име и презиме во општината-тогаш јас сум во заблуда.
    Го прашале затворениците, он вака им одговорил- е ниво на медиумски измишљотини, левел сто.

На Pa8la му/ѝ се допаѓа ова.
  19. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    pa taka izjavi spasovski deka pomalata sestra gubela prv cas i zatoa ne otisle na skolo zaedno so vanja
    operacijata kolku sto procitav ne bila togas tuku otkako pronajdoa vanja

На L.i.n.a.a му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.314
    Допаѓања:
    13.247
    Епа еден од тие двајцата од Велес.

Каратистот од Велес е?

И сеа колку се притворени?
    Александар, Велибор, каратистот, штипјанецот, адвокатот на Палчо. А шоферот?
    Кривична нели има против него.

Последна измена: 13 декември 2023