Јанаки и оној Драги Стари Пешевски ми се како тинејџери некои неизживеани гладни за фб слава,тотално небитни а си придаваат преголемо значење...нејсе едвај чекам да се види разрешницата на случајот,сигурно ќе биде многу замрсено.
Може така ти изгледаат однадвор, ама во судница гризат и газат кога треба да одбранат, цврсто и самоуверено. Од искуство кажувам.
Како не се најде некој да го плукне https://skopje1.mk/archives/290133 стока една Нека го стаат со другите во Идризово, да биде интересно малце
@Feminka22 јас не верувам дека мајката на Вања ќе дозволи да нема пресуда. Башка на овој случај кој сите го следиме, ако нема задоволување на правдата тек тогаш народот уште толку ќе си искажува револт. Па ќе дојдат следни избори и ова ќе се памти. А богами на крај нема ни двете најголеми партии да си останат.
A уште вика не, на прашањето дали ги убил Морон. Моеш себеси да се лажеш, а и нас да нѐ излаже, Господ гледа
Нема да остават родителите на Вања(мајка и) да нема случајов разрешница, жената потегна врски во МВР одма да се формира тим за да ја бара ќерка и, скоро па сум сигурна дека ќе има добра пресуда, ама не заради тоа сториле зло, добро и тоа има улога, ама највеќе ќе добијат висока казна затоа што е дете на овој оној Вања.. Не е дека не заслужиле висока казна, ама нашиот суд е селективен секогаш, кај нас правдата е за некого мајка, а за некого маќеа.
Никој ништо нема да направи. Сите што куцаат по социјални мрежи, да го видат Палчо пред нив ќе избегаат. Затоа државава е до ова дерече дојдена.
Ја ќе идам прва бе ако треба На тоа ако преќутиме. Господ да нѐ казни сите, ете така. Пошто малата коа ја немаше сите беа солидарни, фини, а коа треба некој да одговара.. ги нема Девојчето заслужува да почива во мир, а мирот ќе го добие кога овој ќе влезе во Идризово. Она мир, он немир
За онкологија никој не излезе, каде жртви може да биле и нашите, а тек допрва колку луѓе физиолошки ќе примаат пошто терапијата ќе ја пие само некој што ќе си ја купи на црно, а не па за ова. Нашиов народ само за вмро и сдсм излегува на митинг, за ништо друго.