Јас го немам читано обвинението, само коментирам кој мотив би го имала таткото дека е нејасно. Сега читам-обвинение против 4 лица? Кај е таткото?
Коцевски одговара дека мотивот е јасен, но дека известувањето е срочено така за да не се предизвика вознемирување кај јавноста. Пу, гроб да немате скапаници смрдени. Вика дека детето страдало. Јаките мажишта, у гз правени, на дете од 14 години најдоа сила да покажуваат.
Јас мислам дека ќе има три казни од 20 години, една доживотна, една од 3-4 години, и една условна за шоферот.
Дај Боже секој ден пекол да им праат у Идризово. Иди сили се на некој 2 на 2, а не на дете бе, стоки едни распаднати. Не се погледнале на што личат, вампир до вампир. На дете се силеле. Вилиците да им се искршат
Се надевам дека ќе ги пуштат во затворот малку да се подружат со другите затвореници, дај боже таму да си го добијат заслуженото
затоа изгледа јавниот обвинител е воздржан, се работи за дете, замислете сите овие монструми имаат деца, едниот дури и тренер по карате е, психопати, страшно
Непроверени и непотврдени информации не треба да се објавуваат никаде, па ниту овде, на форумов. Случајов е вознемирувачки, како и оној со Данка и масакрите во Србија, треба многу да внимаваме што пишуваме овде.
Тоа што го пишува овде го има и на интернет потали, не го измислив јас, го има на фб, го има на тик ток, го има на сајтови, го има насекаде, не е дека го измислив јас. Јас како и повеќето овде споделуваме што сме прочитале, за тоа е темава мислам, ако грешам еве нека ме избрише модератор слободно. Јас од обвинителство не сум извадила податоци, сум прочитала сум споделила. Малку многу сте селективни во врска со тоа кој и што споделил, прочитај ја темава наназад ќе ги најдеш истиве податоци, ама ете госпожата што ме сталка по темите погоре ќе пише и сите по неа ко папагалчиња. Ете ја ќе избришам, среќни?
Веќе си пишала, нема потреба да бришеш. Кога го пишав ова, мислев на нејзините најблиски, (со исклучок на таткото) како им е на нив во моментов кога би прочитале вакви нешта...
Да де, дека ја го измислив и го напишав. Оно ФБ бруеше со коментари уште по наоѓањето, мојот коментар кој апсолутно не е ништо друго освен тоа што сум го прочитала и јас на мрежа уште подостапна од форумов.