Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Истрага за убиството на Вања и Панче

Дискусија во 'Политика и настани' започната од RainBow, 12 декември 2023.

1. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Нека ги чуват за во туршија, јавноста мора да знае се, еве се заборави случајот како и секогаш

На Skorpija25, Spicy Senorita, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  2. SigmaMan

SigmaMan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    689
    Случајот не знам, Вања НИКОГАШ.

Лично ќе ја освети некој.

На Liduska24, Kiki7Lion23 и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  3. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Ако го заташкаат случајот и ако го казнат само Палчо а другите Оти не ја убиле по 2 3 години, никогаш мирно да не заспијат и да завршат како Вања ама сами да си пресудат..

На Mumoftwo30 и SigmaMan им се допаѓа ова.
  4. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.559
    Допаѓања:
    12.802
    Постојано читам и на фб, и на Твитер, а еве и овде, сме ја заборавиле Вања.. Не, не ја заборавивме Вања, ама за Вања веќе не можеме ништо да направиме ние, освен да ја оставиме да почива во мир и да чекаме земска правда за Вања.. Ние сме тука, не ја заборавивме Вања, чекаме судот да изрече највисоки казни за сторителите за да знаеме дека тоа што и го направија на Вања нема да остане неказнето.. Ако судот не изрече соодветни казни за монструмите, тука сме, и на протест ќе одиме ако треба, ама од теории на заговор веќе никој нема аир.. Сега чекаме Турција да го екстрадира Палчо, и сите вмешани да си добијат казни.. Доказите од случајот, и сите клучни детали, не се за јавноста..

На Liduska24, Mumoftwo30, Skorpija25 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. bestieee

bestieee Нов член

Се зачлени на:
    14 декември 2023
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    17
    За каков обичен народ зборуваш?
    Дедото на Вања бил екс моќник кој свртел голема пара, а се шпекулира и за нерасчистени сметки со Палчо.
    Вие паничарите и да ги молите, тие нема да се занимаваат со вас обичниот народ.

Нека почиваат во мир жртвите.

Последна измена: 14 декември 2023
    На Mumoftwo30 и Stressed Out им се допаѓа ова.
  6. Viveki

Viveki Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.428
    Допаѓања:
    10.062
    Ајде полека малце со речникот, нов член си, на форумов малце попријателски реплицирај.
    Отвори на МВР страната и види дали од "обичниот народ" нема исчезнати и деца и возрасни. Не е само Вања, и не е само дедо и на Вања во муабетов.
    Никој ни паничи ни моли. Олабави малце и добредојде на форумов ;)

На Mumoftwo30, Mila_Mia, SigmaMan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.234
    Допаѓања:
    3.940
    Мислам дека тој го товарат само за Панче. Така се зборува.
    И да знаеш каква свадба направи. Ми испаѓаа слики на почетна на фб. од жена му што и лајкале и коментирале а заеднички пријатели на фб. Баш се чудев од жена домаќинка и човек што работи со камен ваква свадба. Ама па и работата со камен е платена. Да не знае човек на што да верува.

8. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.430
    Допаѓања:
    60.499
    Ако е вистина информацијата дека помалата ќерка губела часови поради хируршка интервенција, а мајкава била преплашена ради истата, тогаш приказнава станува се полоша и полоша.

Замислувам детето да ти е во болница, а ти за другото киднапирање да планираш. Од сите ѕверови на цел свет, човеков мислам дека takes the cake for me. Наместо да го пази и чува детето, да се тресе како ќе испадне неговото здравје, овој видете го што правел.

Да ти е дете во болница еј, а ти за друго киднапирање со другарите ретардирани да спремаш. Не можам да поверувам уште.

На Mumoftwo30, Ahoy, mssuniquee и 14 други им се допаѓа ова.
  9. SigmaMan

SigmaMan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    689
    Значи таткото НЕ планирал такво лудило, палчо ИМАЛ поддршка од оние "службите". Имам часови за разговор, ми ги објасни човек што е во пензија и што бил на ниво на Иван Бабановски. Дел по дел. Ако познавате поранешен вработен во тие кругови разговарајте.

Па не може лаици како нас да поверуваат во басниве што ољовци ни ги сервираа а поранешни детективи и разузнавачи да тврдат дека ова не е како што ни прикажаа.

Работава е до таа точка што... Ај да не зборам на форумот, појдете на facebook Ilija Casule нешто пишал... Она што тој го пишал, за обични граѓани во светов е направено само четири пати (Израел, Русија 2 пати, Турција): сценарио и тешка комплицирана стратегија, со безброј емоции и нула загуба на крај.

Но ќе се открие сѐ. Дали години или декади ќе минат, сѐ ќе се открие.

На Bubish26 и Iva:) им се допаѓа ова.
  10. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.314
    Допаѓања:
    13.247
    Значи во ред и да не планирал, секако идиот од родител е и има голема вина.

А се знае од кај потекнува ова сценарио, од која земја?
    Кога више си сигурен и убеден дека е изрежирано се. Не дека не е можно, све е можно денес. Какви се не работи се матат, а не знаеме..

11. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.360
    Допаѓања:
    126.244
    1. Она што го пишал е само негова непотврдена фантазија и нема релевантност.
    2. Модератор пиша дека темава не е за теории, туку за новости за случајот.

На boomsleng и exceptional им се допаѓа ова.
  12. SigmaMan

SigmaMan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    689
    Новост е и статус на фсб на човек кој можел да биде претседател на МАНУ но одбил поради што не сакал да го промени името МАНУ во АНСМ. И нему му е дадена информација, не зборат такви луѓе на празно.

13. fotka

fotka Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2023
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    85
    Vanja tolku visoka ne ja sobiralo vo bagaznikja ugusile vo vrekata ja sklopcile cela. Samo ako vozdrasnite si imaat nereseni raboti megu sebe, neznam zosto decata gi mesaat i tie stradaat. Taoa devojce si imase sigurno svoj tinejzerski zivot, kako vleze vo svetot na vozdrasnite- vo svetot na kriminalcite ne mi e jasno. Sigurno po greska.Vakva greska treba skapo da se plati. Nemoze da ostane delovo nekaznivo , samo sporednite kriminalci gi fatija a glavniot kriminalec vo Turcija smisluva kako da se spasi.

На Liduska24 и SigmaMan им се допаѓа ова.
  14. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.360
    Допаѓања:
    126.244
    Зборат.

15. SigmaMan

SigmaMan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    689
    Да знаев ќе спомнев уште одма ама ако некој ги следи светските случувања, оние заткулисните, сѐ води до три земји: Русија, Иран, Израел.

16. fotka

fotka Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2023
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    85
    So tie zemji nema vrska, tuku kako deca se mesaat vo kriminalni dejanija. Toa sakam da go potenciram. Covek sto se pletkal megu nas taka reci vo javni krugovi, vakva greska da napravi za da ispadne seriski ubiec treba da se kazni. Ako ne bese ubistvoto na Vanja starecot nikogas nemase da se doznae deka e ubien, ke se vodese uste kako isceznato lice so godini. Porano imase ubistva na politicari kaj nas vo Makedonija, ama pogresno mnogu e pravenje ubistvo na obicni luge i deca. Se nekako vo pogresna nasoka se dvizi kriminalov . Da ti e strav po ulica da odis.Starv faka Dete da pratis da kupi nesto od prodavnica. Kakvo opstestvo stanavme....

На Liduska24 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. bestieee

bestieee Нов член

Се зачлени на:
    14 декември 2023
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    17
    Ја имам видено страната на МВР. Лично знам за расчистени случаи, затоа не верувам во заговори. Оваа е тема за убиството на Вања и Панче, убаво пишува. Не е за сите останати исчезнувања чија позадина не ја знаеме зашто медиумите не не известиле.

18. Viveki

Viveki Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.428
    Допаѓања:
    10.062
    Во ред е девојче. Опушти се.

На SigmaMan му/ѝ се допаѓа ова.
  19. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    da potvrdi tvoeto no dali ne e toa spekulacija i pretpostavka koga oficijalno sekade pisese ona sto pisav jas, sekade taka prenesoa deka gubela cas zatoa vanja sama izlegla od doma, duri na eden srpski onaka spekuliraa moze i dvete devojcinja bile cel na tie zlostornici a se spasilo ednoto blagodarenie na toa sto gubela prviot cas
    isto kazaa deka otkako i javile deka vanja ne stignala v skolo site bile toj den doma vo stanot vklucuvajki go i tatkoto , neli prvo zvonela na 112 , pa bila i prijavila vo policija i oficijalno , pa potoa i tatkoto, ova sto pisiite e nevozmozno pa neka ti potvrdat i 100 clenki,
    a zavrsile v bolnica i majkata i sestrata otkako doznale za smrtta no nim sigurno im e javeno pred toa, pred i javno da objavat
    nam na site ni e zal sto vakva sudbina i uzasna smrt ja snajde inaku ne bi ni komentirale i normalno bi sakale da znaeme zosto i kako iako realno ne bi objavile se, ne e se ni za javnost, pa i toj zaboraviv koj bese kaza deka rezultati od obdukcijata nema da objavat i e monstruozno i togas smenija od koristoljubie vo surovo ubistvo i za ova ne treba ni pretpostavka sosem jasno e deka ne ke e samo eden kursum v celo tuku devojceto umrelo vo strasni maki
    nie samo sakame da znaeme motivot zosto edno dete nastrada i normalno da ne se izvlecat ucesnicite na ludilo ko sto ovde mnogu pocnaa da pisuvaat , te ne bile svesni, namesteni itn...

На Gosh и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  20. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    8.565
    Ке ве замолам да не ширите претпоставки
    Не можеш да знаеш дека умрела во страшни маки.

На *Amethyst*, st-el и daylight им се допаѓа ова.