Па овој адвокатот на Александар така рече, во видеото што погоре е споделено. Не влегувала сама или морало некој да ја чека пред лифтот Сега си мислам може по скали се симнала?
Ако добро ислушавте ќе слушневте дека адвокатот кажува дека никој од фамилијата не се знае со Палчо.Исто така кажа дека Вања се плашела да се вози со лифт освен ако некој не ја чекал.Исто така таткото сакал да оди на полиграф не му било дозволено. Мислам дека и јавниот обвинител има потфрлено и дека не е детално завршено до крај.Адвокатот ја бара мајката за сведок иако е свесен дека заради тоа што е пред се лута на таткото ќе сведочи против него.Значи не ја предложил за џабе сигурно и она има одредени сознанија или има што да каже. Ќе видиме што ќе испадне.Палчо тврди дека има снимка од банка дека бил тоа време а и ако стварно нема никаде днк негова ќе биде лошо.Јас мислам дека добро ги има обработено глупавиве,ниско интелигентни.
Ова нема шанса да е така. Ванчо Лазаров (дедото на Вања) и Љупчо Палевски во исто време биле на висока позиција во СДСМ. Не би се зачудил доколку Палевски им бил на свадба на родителите на Вања.
@simona_baby Имаше и на Код емисијата за тоа како се познаваат. Не верувам дека Лупевска нема добро истражено, адвокатов не ќе да е искрен, али и тоа му е работа мора да го брани својот клиент без разлика на се
Па и јас мислев дека претерувате, тоа уствари јас сум била мутава... П.С. Адвокатов не ја спомнува мајката како сведок во корист на таткото, овие имаат нешто страшно подебело! Сега ми е уште пожално за детето.
Не ја спомна како сведок во корист на таткото ама е сведок нивен,побаран и предложен.И тука се совпаднале со јавното обвинителство они секако ќе ја барале за сведок.
Зошто ќе те чека некој пред лифт? Или ќе оди со тебе? Да не добивале претходни закани? Многу ситници има нејасни.
Мене ова со лифтот не ми е проблем. И јас имам страв од лифт секогаш се качувам пешки во зградиве. Доколку некој живее над 7ми спрат ич не им одам на гости. Никогаш не се возам во лифт!
Да, ама тука не верувам баш да е страв во прашање. Скоро сите згради имаат камери пред лифт. Нели, не е да се чувствуваш загрозено. А со нејзе морало да има некој.
Зборував само за стравот од лифт/висина. Јас во животов имам 1 влезено во лифт и јас си знам колку време ми требаше да се опоравам. За се друго поврзано со случајов е хорор.
https://24info.mk/2024/09/30/обвинетиот-за-двојното-убиство-на-вањ/ да го маваат у бубрег. Ама преку кроа. Иначе одма ќе цркне. Нека го боли те молам Господе како што ја боли Зорица душата, уште поише да го боли!
Каква јебана иронија. Му бил пресаден бубрег за да му се продолжи животот, за да биде доволно здрав и згасне туѓ живот. Можеби кармата почна чистка да прави.