Ах, каква коинциденција , или што би ти рекол нашиот кутар и сирот наивен народ, карма... Арно доцна почнаа со ,, самоубиствава ,, , тамам пред судење.
Следниот понеделник (14.10) треба да продолжи судењето. Се надевам нема да се завлечка со бескрајни одложувања..
Таа првата реченица нема смисла. И сите станови да останеле на мајката, пак на децата ќе бидат. Монструмот ја има уценувано жената.
Ден пред убиството таткото пратил порака Вања да се облече топло, кога ја немаше беше тажен, јас му се раздрав оти викаше дека е киднапирана, сведочеше мајката Зорица
a tuka piisuva svedocela deka taa ima 3 stana vo skopje i eden vo ohrid, koe e tocno ? https://www.vesti.mk/article/670ce6068bbea2fb1a9ec507
https://www.vesti.mk/article/670ce4368bbea2fb1a986e91 Вања во еден момент ми беше скарана и замина да живее со татко ѝ. Но, се скара и со него. Сакаше да се врати кај мене, но јас и реков дека не може да се врати додека не го подобри односот со татко ѝ. По некое време навистина го подобрија односот, раскажува Ѓорчевска.
Тотално небитно колку станови имала мајката. Поентата е сосема друга, овој си барал дел и не и потпишувал пренос на станот.
Ова ќе излезе дека таткото бил должен па затоа барал стан на негово име да се префрли, и после кога жена му сакала да ги префрли двата стана на децата, го убиваат едното дете за да не се префрли станот.
Ама ако се нејзини станови, како може на него да ги препише? Не ми е јасно зошто би му препишала стан на некој од кој е разведена
naprotiv , mnogu e bitno, ako eden medium objavuva, 2 , drug 3 stana imala, togas komu da veruvame deka iznesenite izjavi se tocni? mozebi i tamu promenile nekoj zbor i se dobiva druga smisla ? bi trebalo da ima video fda vidime sto tocno izjavila, i nekako i taa laze, nema sansa da ne go poznava palco, ako taa "ne go znae" nema da go poznava ni maz i
Од тоа шо го прочитав, мислам дека ја уценувал и затоа му го препишала. А гарант и сега уште ја уценуваат или ја заплашуваат, затоа жената не сака да признае зошто му го дала станот а и затоа не сакала судењето да биде во очите на јавноста. Чудно е, еднаш му го препишува станот нему, а после сака тој стан да биде препишан на едното дете. Е тоа дете ваљда Вања била.
Какви дезинформации ширам? Не спомнав јас години, нити па знам кога се префрлени. Во изјавата пишува дека прво станот е префрлен на таткото, а после мајката барала станот да биде на детето.