stom e sudenjeto javno, treba da ima prenos vo zivo, vaka na mediumite sto prenesuvaat , na jkoj da veruvas, ko rekla-kazala e
kako ne siris? pisuvas izgleda dolzel zatoa mu go prefrlila, pa ja ucenuval itn ..a stanot 2018 prefrlen? toa go isfrli ako ja ucenuval, ke kazela ionaka e vo pritvori obvinet za ubistvo na kerka im . ne pretpostavuvaj, drzi se bar do ona sto vo mediumi prenesuvat, e sega kolku pravilno renesuvaat, ne sum sigurna
Жено, јас не сум репортер, ова е форум за дискусија и тука сме да дискутираме. Зошто да не даваме претпоставки? Си го искажав моето мислење, како и сите други членки. Ако не ти чини слободно напушти го форумов.
Па двете секогаш оделе заедно, таткото (ако навистина кажал) го знаел тоа и овие монструмиве најверојатно ги чекале двете. Среќа второто дете не знам како испаднало немала прв час и отишла сама подоцна.
Можно е. Можеби сакале сите станови да ги изнудат од мајката со тоа што ќе ги фатат двете девојчиња. Жално.
Бројот на становите е небитен. Битно е виновните да ја добијат заслужената казна, па на мајката да ѝ олесни.
Зашто би му препишала стан на бившиот маж ако не и се заканувал? Можеби и сега и се закануваат, мене ми личи дека и се заканиле да не каже ништо лошо против него..
На крај ќе се испостави претпоставката на многумина тука од нас, а тоа е дека идиотот од татко си го наместил детето. Тврдел дека е киднапирана, претходната вечер ѝ напишал порака да се облече потопло зошто ќе биде ладно утредента… језиво. Не за џабе е држен во притвор и не за џабе го има Туфегџиќ за адвокат. И Туфегџиќ на поткаст кај Ландов кажуваше доста нелогични работи и манипулации, за невин човек поинаку би зборел. Се надевам ќе ја истераат правдата до крај. Како да е правда да лежи во гроб толку младо дете… П.С. за најверодостојни информации следете на Слободен печат.
Постапката е одвоена за „скопјанец кој го превезувал осомничениот Љупчо Палевски – Палчо, од Белград до бугарско-турската граница“.
Znaci so e ova raskazuvanki, zaso nema video? Koj ke cita volkv ferman, i ,,krkrtm” kaza ,,kekekr” Kaza Znaat da citiraat ovie ili?
Таткото.. И пишува вечерта да се облече убаво утре, наредниот ден кога му ѕвони мајката веднаш набрзина доаѓа иако немал таква навика, после тоа тврдел цело време дека е киднапирана.. И после он не бил виновен...