Добро Дали може да ги извадат на улица одма? Тој гомнарот демек татко прв Ми кључа у главата би ги шутирала на плоштад ко фудбалска топка И коментарот од ноќеска ми го нема Хахахахаа зошто
Јас кога зборам татко со к*р те прави и со к*р те жали никој не ме слуша! Бесилка за овој монструм. А кога че го пикнат во затвор да даде Господ истото да го снајде. Жив од таму нема да излезе.
Така испадна работата, што ни за филмско сценарио не можеш да ја измислиш. Многу луѓе зборуваа и пишуваа дека се чудни работите околу семејството но... кој би се надевал дека родител/и можат да си го направат тоа на сопственото дете. Веќе во ништо не верувам, после ова се сомневам и во мајката, не дека е директен соучесник ама дека имала некои сознанија. Се согласувам дека би било тешко и скоро невозможно да се спаси девојчето, кога сопствената крв ти е предатор. ТРАГЕДИЈА...
Таткото негирал сеуште не признал. Мајката немала никакви закани, ниту била каква улога во целиов случај.
Од недокажани извори, и инсајдерски шпекулации дознав дека таткото на девојчето должел пари за дрога и неа ја земале како користољубие. Ситуацијава ја следев од самиот почеток иако не се дрзнав да коментирам, премногу сум потресена и не ми е ништо јасно. Како да си ги заштитиме децата понатака во оваа банана држава не знам. Не знам, не сум мајка, не сум паметна да коментирам во ситуацијава ама едно нешто знам, дека нема шанси во државава да создавам и растам некого. Преисплашена сум, да бев мајка искрено сега мислам дека детето од дома немаше да си го пуштам иако сум свесна дека тоа не е правилна одлука. Гушнете си ги денес децата и најблиските многу силно!
Го грабнале во влез, го врзале и ставиле во вреќа за спиење, а потоа во гепек. Ич не ми е гајле дека тој не пукал, ама сопствениот татко вака да те намести додека ти гледаш херој во него?? Какво предавство! Смрт за него е easy way out. Само да страда. Бавно и болно во агонија. За секоја минута што страдало девојчето нему 1000 пати повеќе, а 1 да бројат. Со сите инволвирани така.
Абе ќе го згазам бе Ќе го згазам Цела држава да ја бара, да се дигаат аларми, Интерпол. За шо? За некое ГОМНО од татко да им ја сервира, за да си го спаси гзот. Како бе? Секој нормален ќе рече убиј ме мене остај го детето.. Не ми е јасно
Во право беше некој што кажа тука на форумов дека стариот од Велес бил убиен само за колата да му се земе...500е не се ништо тоа е изговор само
Еве дефинитвно е кажано дека Палевски пукал и во двајцата. За профилот на Џамија се води постапка во Косово.
Ete kolku i da ne ja sakas mia, da prodolzis da ne ja sakas. Covekot vo komentar prasvuvase poveke vo vrska so tatkoto,ama neli nemame pravo nie da znaeme.
Луѓе бе, како е државата крива во овој случај? Јас гледам дека за прв пат работаат како што треба. Дај фокусирајте се на вистинскиот проблем. А тоа е - да не бидете наивни и да не верувате на секој, дури ни на партнер ниту на фамилија. И да, читнете колку вакви случаи има на запад. Неспоредливо повеќе од овде. Ова е изолиран случај, не станува збор за општа безбедност во една држава.
Ако ми кажеш дека државата нема кривица во ова не знам што да кажам, потфрливме и како народ и како држава. Сите тие “мафијаши“ се тесно поврзани и со државата и со полицијата и со се. Така што апсолутно немаме појма што се случува позади ѕидови, можеби ја прават вистинската работа по медиуми ама да правеше нешто воопшто државата и полицијата немаше да дојдеме до овој степен да коментираме и да жалиме за девојчето.
Исчезнати лица | Страница 119 | Фемина Форум Tocno. of topık zavcera vo Kosovo e ubıena zena ı toa bash od maz ı bıdejkı pametnıot ja osıgural mıslam vo Shvajcarıja ı sakal za nea da zeme golemı parı . Bog da cuva stana svetov ı lugjevo se okolu parı ım se vrtı..
Зошто да не си го пуштиш детето надвор ? Случајот е ужасен, но државата не е крива што еден идиот од татко дозволил да се случи ова.
https://www.youtube.com/live/HRmhu1gRar8?si=xmSg14ssCbpL7X-O Монструмов убивал па поткаст си водел...
Дајте слика од таткото бе Да видиме кој е тој мајчин шо мести деца П Мафијаши на батерии кажав уште вчера. на дете ќе покажуваат сила. Иди мери се со маж бе пичко
Ништо ама баш ништо не одговорија како што треба! Најглавното прашање зошто ја убиле веднаш ако било во прашање грабнување поради користољубие? Која паника??? Кога никој се уште не знаеше. Паника немале три или колку беа дена откако го грабнале и убиле тој од Велес? Не кажуваат детали само истото го повторуваат, искази касно во ноќта. Океј разбравме демек работите. Може татко и бил пријател со некој од тие па несвесно низ муабет споделувал информации и го искористиле. Какво време дојде да не се пофалиш нешто, може кажал дека жената има пари дека ќерките се прва смена, а и да не каже тоа се информации кои сите можат да го разберат. Сите знаеме кое време отприлика тргнува дете што е во 7ипол на школо не ми треба таткото да ми каже. Никој не кажува што уствари се десило само нафрлуваат работи и ајде таткото ќе барал пари преку неа. Зошто тогаш не барале пари зошто ја убиле????? Да седне некој да запишува што кажуваат ќе види колку дупки им има приказнава. Палчо заминал од Мк па после е убиена а он е главен осомничен за убиство како? Изреволтирана сум од тоа што има некоја позадина настанов а ни мотат глава со оваа приказна што нема логика. Неспособни се два збора не знаат да сврзат а држава ни водат. Толку нема некој познаник нивен да каже какво семејство се дали е нешто од ова точно и зошто и мајката не се крева против мвр? Од страв ли? Кој уствари е позади се ова и зошто младо дете настрада??? Не им верувам на овие што од лист читаат. И да не ме разберете не сум против власта ни против мвр само сметам дека нема ништо од ова логика, дека заклучоци изнесуваат врз нецелосни за нас информации и сметам дека некој мора да го фрлат под возот.
Немам појма, какошто кажав не сум паметна во ситуацијава, зборувам од апсолутен страв само у моментов.