Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Исчезнати лица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од friendy, 4 август 2017.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Добро
    Дали може да ги извадат на улица одма?
    Тој гомнарот демек татко прв
    Ми кључа у главата би ги шутирала на плоштад ко фудбалска топка
    И коментарот од ноќеска ми го нема
    Хахахахаа зошто

На Tanjamm, Skorpija25, Aнонимус_ и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.537
    Допаѓања:
    23.087
    Јас кога зборам татко со к*р те прави и со к*р те жали никој не ме слуша!
    Бесилка за овој монструм. А кога че го пикнат во затвор да даде Господ истото да го снајде. Жив од таму нема да излезе.

На ALISA0000, Spicy Senorita, Tanjamm и 5 други им се допаѓа ова.
  3. C-iena

C-iena Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2014
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    198
    Така испадна работата, што ни за филмско сценарио не можеш да ја измислиш. Многу луѓе зборуваа и пишуваа дека се чудни работите околу семејството но... кој би се надевал дека родител/и можат да си го направат тоа на сопственото дете. Веќе во ништо не верувам, после ова се сомневам и во мајката, не дека е директен соучесник ама дека имала некои сознанија.
    Се согласувам дека би било тешко и скоро невозможно да се спаси девојчето, кога сопствената крв ти е предатор. ТРАГЕДИЈА...

На Annath, Mnik, spacegirl92 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.575
    Таткото негирал сеуште не признал.

Мајката немала никакви закани, ниту била каква улога во целиов случај.

Последна измена: 4 декември 2023
  5. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    1.265
    Од недокажани извори, и инсајдерски шпекулации дознав дека таткото на девојчето должел пари за дрога и неа ја земале како користољубие.

Ситуацијава ја следев од самиот почеток иако не се дрзнав да коментирам, премногу сум потресена и не ми е ништо јасно. Како да си ги заштитиме децата понатака во оваа банана држава не знам. Не знам, не сум мајка, не сум паметна да коментирам во ситуацијава ама едно нешто знам, дека нема шанси во државава да создавам и растам некого. Преисплашена сум, да бев мајка искрено сега мислам дека детето од дома немаше да си го пуштам иако сум свесна дека тоа не е правилна одлука. Гушнете си ги денес децата и најблиските многу силно!

На SummerGirl, Kate Rina 93, Mnik и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.929
    Допаѓања:
    177.553
    Го грабнале во влез, го врзале и ставиле во вреќа за спиење, а потоа во гепек. :u: :u: :u: :u: :u:

Ич не ми е гајле дека тој не пукал, ама сопствениот татко вака да те намести додека ти гледаш херој во него?? Какво предавство!
    Смрт за него е easy way out. Само да страда. Бавно и болно во агонија. За секоја минута што страдало девојчето нему 1000 пати повеќе, а 1 да бројат. Со сите инволвирани така.

На Harper, Lotus Girl, noteforself и 42 други им се допаѓа ова.
  7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Абе ќе го згазам бе
    Ќе го згазам
    Цела држава да ја бара, да се дигаат аларми, Интерпол. За шо? За некое ГОМНО од татко да им ја сервира, за да си го спаси гзот.
    Како бе? Секој нормален ќе рече убиј ме мене остај го детето..
    Не ми е јасно

На noteforself, sparklie, Bratot и 15 други им се допаѓа ова.
  8. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.314
    Допаѓања:
    8.732
    Pa eden cuval strazha nadvor valjda, ne znam kako i sto da kazam

9. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.379
    Допаѓања:
    126.365
    Обвинителот вели дека мајката нема никакви дејствија кои што се од проблематична природа.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. zver4etoo

zver4etoo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Во право беше некој што кажа тука на форумов дека стариот од Велес бил убиен само за колата да му се земе...500е не се ништо тоа е изговор само

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  11. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.575
    Еве дефинитвно е кажано дека Палевски пукал и во двајцата.

За профилот на Џамија се води постапка во Косово.

На noteforself, Ahoy, Konfetka и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    4.073
    Ete kolku i da ne ja sakas mia, da prodolzis da ne ja sakas.
    Covekot vo komentar prasvuvase poveke vo vrska so tatkoto,ama neli nemame pravo nie da znaeme.|(

На Polyincognito и Angie1432 им се допаѓа ова.
  13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.490
    Луѓе бе, како е државата крива во овој случај? Јас гледам дека за прв пат работаат како што треба.
    Дај фокусирајте се на вистинскиот проблем. А тоа е - да не бидете наивни и да не верувате на секој, дури ни на партнер ниту на фамилија.

И да, читнете колку вакви случаи има на запад. Неспоредливо повеќе од овде. Ова е изолиран случај, не станува збор за општа безбедност во една држава.

На Harper, Avery, Lotus Girl и 40 други им се допаѓа ова.
  14. bookslover

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    1.265
    Ако ми кажеш дека државата нема кривица во ова не знам што да кажам, потфрливме и како народ и како држава. Сите тие “мафијаши“ се тесно поврзани и со државата и со полицијата и со се. Така што апсолутно немаме појма што се случува позади ѕидови, можеби ја прават вистинската работа по медиуми ама да правеше нешто воопшто државата и полицијата немаше да дојдеме до овој степен да коментираме и да жалиме за девојчето.

На Lisandra, Spicy Senorita, potatoface и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.207
    Исчезнати лица | Страница 119 | Фемина Форум
    Tocno. of topık zavcera vo Kosovo e ubıena zena ı toa bash od maz ı bıdejkı pametnıot ja osıgural mıslam vo Shvajcarıja ı sakal za nea da zeme golemı parı . Bog da cuva stana svetov ı lugjevo se okolu parı ım se vrtı..

На Konfetka, azelea, *Amethyst* и 3 други им се допаѓа ова.
  16. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Зошто да не си го пуштиш детето надвор ? Случајот е ужасен, но државата не е крива што еден идиот од татко дозволил да се случи ова.

На Monzyra, I.Fancy.London, *Amethyst* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    2.818
    Допаѓања:
    3.890
    На India му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Дајте слика од таткото бе
    Да видиме кој е тој мајчин шо мести деца
    П
    Мафијаши на батерии кажав уште вчера. на дете ќе покажуваат сила. Иди мери се со маж бе пичко

На monibejbi, noteforself, Skorpija25 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. JustBeautiful

JustBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    1.207
    Ништо ама баш ништо не одговорија како што треба! Најглавното прашање зошто ја убиле веднаш ако било во прашање грабнување поради користољубие? Која паника??? Кога никој се уште не знаеше. Паника немале три или колку беа дена откако го грабнале и убиле тој од Велес? Не кажуваат детали само истото го повторуваат, искази касно во ноќта. Океј разбравме демек работите. Може татко и бил пријател со некој од тие па несвесно низ муабет споделувал информации и го искористиле. Какво време дојде да не се пофалиш нешто, може кажал дека жената има пари дека ќерките се прва смена, а и да не каже тоа се информации кои сите можат да го разберат. Сите знаеме кое време отприлика тргнува дете што е во 7ипол на школо не ми треба таткото да ми каже. Никој не кажува што уствари се десило само нафрлуваат работи и ајде таткото ќе барал пари преку неа. Зошто тогаш не барале пари зошто ја убиле????? Да седне некој да запишува што кажуваат ќе види колку дупки им има приказнава. Палчо заминал од Мк па после е убиена а он е главен осомничен за убиство како? Изреволтирана сум од тоа што има некоја позадина настанов а ни мотат глава со оваа приказна што нема логика. Неспособни се два збора не знаат да сврзат а држава ни водат. Толку нема некој познаник нивен да каже какво семејство се дали е нешто од ова точно и зошто и мајката не се крева против мвр? Од страв ли? Кој уствари е позади се ова и зошто младо дете настрада???
    Не им верувам на овие што од лист читаат. И да не ме разберете не сум против власта ни против мвр само сметам дека нема ништо од ова логика, дека заклучоци изнесуваат врз нецелосни за нас информации и сметам дека некој мора да го фрлат под возот.

На cutesie_pie, Snowflake97, SV1911 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. bookslover

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    1.265
    Немам појма, какошто кажав не сум паметна во ситуацијава, зборувам од апсолутен страв само у моментов.