1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

И јас сум А1

Дискусија во 'Политика и настани' започната од esperanca, 29 јануари 2011.

1. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    WOW па ти уште и луда се правиш :D
    Ама ако ти се правиш луда, народот за жал не е луд, гледа и знае како стојат работите.

2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Не е грав да си политички определен. Ама да убедуваш и браниш нешто што е неодбранливо по форуми е смешно и невкусно. Уствари, да не ве задолжија од штабовите да агитирате и по форуми :o ?!?

3. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Па добро објасни ми како споредуваш човек политичар, сопственик на телевизија, со независни новинари. Како стојат работите????

4. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342

Aaaaj, па не се нервирај ти толку, плаќај си данок за да не те намаваат од дома.
    Сеуште немам чуено дека новинарите на А1 се пратеници и не ми е јасно што се замраат кога од парламентот би си земале убава платичка.
    Еве, и јас ќе ти кажам дека и во другите ТВ партиите имаат свои пратеници :lol:
    И не се иритирај туку оди таму и плаќај данок ;) и не се замарај со новинарите на А1[/quote]

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=137422

Еве да видиш, чим немаш чуено, како новинари од а1 се кандидати за пратеници. Погоди на чија листа???
    А јас не се нервирам, си плаќам данок. Нека се нервира тој што не плаќа.[/quote]

Ај фала ме просветли и прероди. :rock:

5. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Боже, дали тоа што јас го бранам мојот став е невкусно?? Не мора да се согласиш со моето мислење како ни јас со твоето,ама да е смешно што на овој форум го пишувам мојот став а не е смешно што ти не удави со твоите ОБЈЕКТИВНИ мислења? Еве предлог од мене, при регистрациј ана нови членови нека постои дел дали сте за или против Груевски? Оние кои се За не ги зачленувајте.

6. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Латас политички независен новинар?
    Ивона Талевска политички независна новинарка?
    Тања Бумбарката политички независна?
    Миленко Неделковки и Јанко јади Бурек?
    Ѕинго - сопственик на Сител, Латас - главен и одговорен уредник во Сител + целата телевизија = ВМРО ДПМНЕ
    Истото важи и за Канал 5.

Јасно е сега? И во што сакаш да ме убедиш? Дека Сител е објективна телевизија?

На lolyta777 и nesa им се допаѓа ова.
  7. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Значи ова беше напишано од тебе. Не Миленко, бла бла..
    Јас не застанав позади овие да тврдам дека се независни, вие тврдите дека А1 и нејзините политичари се независни, зошто сега ги мешаш работите. Па Латас самиот за себе си кажува дека не е независен дека си подржува одредена политичка партија, не мачка очи како луѓето од А1.

8. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    ^^ Што сакаш да постигнеш со тоа што ќе ме убедиш дека А1 е опозициона телевизија? Сама се заплеткуваш во сопствените мислења, за да на крај дојдеш до поентата зошто Груевски сака да ја затвори А1 телевизија.
    Затоа што во А1 нема новинари како Латас, Ивона, Миленко итн итн. Зошто А1 е против Груевски, зошто А1 е опозициона телевизија. Крај приче. АЛЕЛУЈА.

9. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Да де во право си, секој си влече во своја корист, па Велија и сам си призна дека земал пари на рака од Груевски, што мислеш твоите новинари од А1 не пееја друга песна тогаш? Исто како овие сега што ги набројуваш. Исти се женска, само Велија и Грујо ги смрсија конците па сега новинарите ќе пеат како што им свири Велија , а тој пак свири како што му диригира некој трет и тоа е тоа... Јас и ти можеме да си вадиме очи до утре сабајле затоа што неможеш да прифатиш дека некој има поинаков став од тебе. Ама нема, толку од мене.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  10. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Оффффф пак сама себе се убиваш со ваквите мислења.
    Тоа што Велија земал пари на рака од Груевски кои пари биле од Буџетот на Р.М не кажува нешто негативно за Велија. Велија си рекламирал и ќе си наплати за тоа што го рекламирал. Ама затоа пак ова што си го напишала, кажува многу негативности за премиерот кој партиски реклами плаќал со буџетски пари.
    ПС - се изгуби во дискусијата, и пишуваш мислења со кои сакаш да ја одбраниш власта,ама за жал се заплеткуваш и несвесно пишуваш контра власта.

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Ал-вик, кој ти е тебе проблемот? Зошто мене ме прозиваш? Кога јас впрочем со тебе сум дебатирала па да ми го брукаш името (никот)? Јас те немам ни забележано на форумов, вака искрено ќе ти кажам, ама фино од твоја страна што ти мене си ме забележала :) Кога сум рекла за некој што пишува арно за власта? Сум брукала јавно? Ок освен можда кога некој ја претерал... Што ти пречам јас за да ме спомнуваш, ајде кажи ќе дебатираме, а не да ми тресеш овде зелени без никаква основа. |( Бог да чува.
    Leave Gvujo alooooooooooooooneeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! waaaaaaaaa |(

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    На твоја желба, не дека мене многу ме занима што било за време на владеењето на сдсм, зашто сум била кепек од едвај 10 години... На твоја иницијатива, го запрашав чичо Гугл, кoj ми кажа:

Хидроцентралата Козјак, чија градба почнала и завршила во времето на СДСМ, а инвестиција чинела 140 милиони евра,

хидроцентралата Св.Петка која почнала да се гради во времето на СДСМ.

250 километри автопат. Вкупната инвестиција изнесува 260 милиони евра.
    -Скопје-Тетово
    -Тетово-Гостивар
    -Градско-Неготино
    -Неготино-Демир Капија
    -Смоквица-Гевгелија
    паралелниот далековод Битола-Скопје вреден над 50 милиони евра.

Извор - идивиди.

И сега ами, што правиме? :(

13. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.101
    Неодбранливо по форуми :rofl: :rofl: :rofl: Девојче во кој свет живееш ти???

14. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    OMG Ни реченицата не си можела да ми ја сфатиш, за жал. Ама тоа е, од ограничен ум ко твојот не очекував повеќе ;) . А сега симни ми се од врат и олади малку, не туку изигравај паметна, кога од секое мислење ти се чита колку си плитка во умот.
    Поздрав и те молам прескокнувај ме по форумот, зошто стануваш напорна и напнуваш повеќе од што е потребно.

15. Missy16

Missy16 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    17
    абреее и вие не сте ми јасни....се карате за политики ова она ,узивајте не се замарајте нормално дека тв се партиски определени кој е газда и од која партрија е така е ориентирана и тв,нормално на сител нема да го бранат велија или на а1 груевки хахаха ств смесно е ,а инаку сите се ѓубриња само од лицен интерес гледаат (нормално кој не би)а за народот патка ги боли ,ама коа има глупи луѓје и веруваат на сите пропаганди на тв и кога ке ги покацат платите и воедно цените на производите ке ги поскапат сите си мислат готово нешто напраија партииве.не сум за ниедна партија ама велија ептен го мразам мисли дека со бунт и пренесување на вината на др(уствари исти ко него) ке го избрише долгот од 11 милиони евра ако не се и поише....ја не сум А1 плаќам данок нештоо најјако !!! :lol:

16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.319
    Допаѓања:
    124.996
    Да да има пари и за реновирање и споменици ама се се тоа кредти кои ќе се отплаќаат од наш џеб и кои се земени со грејс период на отплаќање после неолку години. Ајде замисли си да се смени власта, што мислиш од каде ќе се враќаат. Од мене и од тебе, нема никој во џеб да си брцне. Мене не ми е гајле дали некој гради споменици или музеи ако тоа не се со пари од задолџувања и кредити. Ако нека е убаво, нека се гради. И доста веќе претходната вака претходната така. Претходната има зашто е претходна, наместо 6 години да бае Грујо, Бранко па Бранко, по симпатичен ќе ми беше да не го вадеше тој комплекс кој го има од БЦ. Не дека и овој вториов е цвеќе за мирисање. Сите се исти!!! А партите од а1 , мислиш дека ќе идат за доброто на наородт?? Ќе идат по куќи и со вреќи ќе делат пари?? Тие пари си се веќе распоредени ама за жал ние смртниците нема ни цент да видиме од нив.

17. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.101
    И тоа е СЕ почитувана публико. Ако победиме на овие избори после 15 год. повторно ќе излеземе со 5-6 реализирани проекти...Ви благодарам
    потпис-сдсм

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сите проекти што се изградени имаат некаква функција и корист. Кажи ми, каква корист имаме од спомениците? :?:

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. DivineChaos

DivineChaos Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    60
    Затоа се и претходни ( читај минато свршено време)
    Прашање што направија вмро што се толку подобри?
    Салам државни болници?
    Подобри автопати?
    Подобри услуги добиваме?
    Помалце нервози и шетања по шалтери?

СДСМ со 12 години тоа направија што направија ( затоа и се во опозиција) , ВМРО пројдоа 9 на власт .

Чекам листа

На lolyta777, BoaVista и Offspring им се допаѓа ова.
  20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Колку се реални момциве... Иако не сум бил во Африка имам чувство како таму да живеам :) Ај да си се пронајдеме сите во песнава? Што велите? :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=mfxy6YQK ... re=related

На LuisRoyo, ViKtOrIjA21, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.