И јас сум А1

Дискусија во 'Политика и настани' започната од esperanca, 29 јануари 2011.

1. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.707
    Допаѓања:
    5.491
    :D :D ако навистина испадне како што ни пренесе Оффсрпинг,баш ме интересира каква збунета фаца ке имаат главните во Сител,кои за да придобијат гледачи ги испокупија најатрактивниве серии кои одеа на А1,а сега кога би се вратиле А1,па и ако убацат од серииве леле леле :D И вестите ако ги вратат пак по старо од 19 часот,е стварно ке направат бум :D
    Не дека ми е гајле мн за А1,едноставно сакам да се вратат во етерот,имаа за сечии вкус,и добро ги работеа господите од владата,како единствени кои пробаа,а за жал недоуспеаа,бидејки и нив мораа да ги потчинат,сепак иако сме 21 век,си имаме Хитлер и на овој 21 век за да не ни е досадно :!: :D

На LGBT му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Единствено се надевам дека нема пак да ја трупат телевизијата со турски серии.Ако продолжи така епа у к*рац нека пропадне |(

3. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сител веќе ги откупа сериите Кога лисјата паѓаат и Долина на волците! Па ако продолжи А1 на А2 зошто тогаш сериите се продадени? :^) Иначе Сител ми е некако :puke: немат никаква програма па ете видоаа дека сериите Кога лисјата паѓаат и Долина на волците имат голема гледност и одма ја откупаа! А1 си е А1 Најдобра ееее...

4. le.soleil

le.soleil Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    5.731

Нешто малку имам фатено од вести на Алфа, и денот на изборите нив ги пратев, точно е дека се критички настроени кон власта, ама не го прават тоа како А1 што го правеше, туку напротив мислам дека се доста реални. А1 во последните неколку месеци од работата беше очај, не личеше ни на телевизија туку на циркус, дури ми се лошеше кога ги слушав. Исто и од провладините медиуми не ми е добро зошто со сила ни перат мозок дека све ни е убаво. Затоа ми е најдобро, не уклучувам тв на ништо друго освен музика.

До кое дереџе стигнавме да мериме квалитет на една телевизија според колку турски сапуници има откупено?! Очај :swear:

На snegulka21 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.427
    Допаѓања:
    120.642
    Значи се ќе напрват само да нема А1 или А2.

На esperanca и Offspring им се допаѓа ова.
  6. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Што ќе се случи со А2 ? Кај нас одамна ја исклучија , уште летото , а знам дека тогаш не беше под стечај . Сега не знам ... уште функционира телевизијата или ... :?:

7. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Ја има А2 само серии и филмови даваат

На softqueen му/ѝ се допаѓа ова.
  8. DeadMary

DeadMary Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    53
    Веќе ја заборавивме А1! Така да сега ќе си гледаме да другите програми! ;)

9. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    deadmary не можеш да збориш во множина,можеш да кажеш во свое име,ама неможеш да збориш од име на секој граганин на државава,ако ти си ја заборавила незначи дека сите ја заборавиле.. ;) е сеа тоа е кога ја нема а1 мора да гледаме други канали нели.. :)

10. Justice.Girl

Justice.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    213
    Си ојде А1... вие пак бидете си А1 :rofl: :rofl: :rofl: И што дека и јас бев А1? ништо |-) за џабе бев А1 :rofl:

11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Иако сум за ВМРО некако не ми се допаѓа политиката што ја води СИТЕЛ.Некако нон-стоп се форсираат и се тркаат со А1.
    Не дека А1 беше многу подобра,особено последните години кога почнаа да не дрогираат со турски серии ми се смачи од нив но барем порано имаа квалитетна програма,што не можам да кажам за СИТЕЛ.
    Но од политички аспект телевизија со толку големи долгови како А1 не треба да се емитува и немам ништо против нејзиното затварање.

12. K0ST0VA

K0ST0VA Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    58
    А не оти ова е точно....Ти знаеш зошто ги затворија?? бидејќи беа единствена телевизија што се дрзнаа да зборуваат лошо за владата затоа. :| |(

На creshicka и cveke123 им се допаѓа ова.
  13. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Состојбата со А2 каква е ? Знам само дека уште не е затворена .

14. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.234
    Допаѓања:
    4.290
    Имаат ли вебсајт A2? Слабо ги гледам, но ги има на кабловска.

15. K0ST0VA

K0ST0VA Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    58
    Мислам дека имаа. :?:

16. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Не можам ништо да најдам . :?: Кај нас одамна ги тргнаа од кабелска , но знам дека уште функционира телевизијата со емисии и останата програма од порано .

17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.427
    Допаѓања:
    120.642
  18. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не,туку пренесуваа необјективни,исфилувани и режирани информации.Мислам од авион се гледаше дека само контра на владата одат.Јас разбирам,еднаш да ги нападнат ама постојано.Сите вести им се од тоа состоеа,не ќе да е објективност.
    А ја затворија поради затајување на данок и извршен криминал на Велија.

19. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    А сител што прават? Цело време контра на СДСМ! Значи 100 пати сум кажала, ако имале затаен данок во ред, ако е затворена, само немојте да мислите дека сител и канал 5 се нешто подобри. ;) За затворање и апсењето на Велија, ако требало-ако, ама зошто баш тогаш, зошто баш во тој период? И ако затвораат некого сите нека ги затворат, а не за А1 се залепија. Ептен е очигледно дека тоа е уште една од игрите на Груевски, една од многуте нели...
    И ај да молчам, ова ми е втор пост против него денес, страв ми е- ќе ми дојде на врата- ќе ме однесе- ќе ме затвори :D Во негов стил е тоа...

20. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ај вклучи Сител да видиш што се зборува во вестите. Ем опозиција ем трн во око им се. :)

Сума сумарум во Македонија уште долги години нема да излезе објективна телевизија, која ке ја пренесува вистината, а не тоа што е платено да се каже како од опозиција така и од позиција.