не сум сигурна..меѓутоа нзам дека има по некои медицински продавници...меѓутоа таква перика за забава ти како што бараш..сигурно има во ГТЦ..
Мене ме интересира кај можам да најдам перика ама да не за маскирање, значи не црвена, зелена или шарена, туку како вистинска коса, со нормална боја на влакното и прилично природен изглед??
PERIKI IMA NA BITPAZAR NA AVTOBUSKATA IMA EDNA PRODAVNICKA ZA BIZUTERIJAINAKU VO GTC SE 10 000 ZNAM EDNA PRIJATELKA SEGA SI KUPI
Аптека Медикус Хелп - Има во Скопје 2, една на Водно и една Аеродром, има во Битола, Штип, Прилеп, Велес, Охрид, Тетово и Кавадарци. Прилично се скапи околу 6 800денари ама природно влакно е и зависно од бојата и нијансата, не се ни приметува дека е перика. Треба добро одржување, редовно чешлање, миење со специјален шампон кој чини 450ден. ама за едно миење потребна е 1 капка и млака вода. Доколку одиш таму, ќе ти објаснат се. Ако ти треба и телефон имам. Вреди за парите.
Другарка ми стави зелена салата на глава лани, сакаше да биде кловн, ама не најде перика па отиде дома си зема марула и стави на глави... Живи смешки, а што е најтрагично, добро и стоеше! DDDDDD
Општи прашања Вистински знам дека има во Медикус хелп, продавница имаат тие кај Три бисери.. можда и на други места во Скопје, не знам за тоа. Битно да, има вистински перики ама скапички се некаде над 6-7 илјадарки. Но квалитетни се , знам особа што поради здравствени причини купи од таму и баш и се погоди.
Значи потребна ми е долга плава перика. Не за маскенбал, туку онака сакам да сменам малку. И плаво моливче за веѓи (за да може да си ѓи обојам црните). Затоа сакам да прашам дали постои некоја продавница специјална за продавање перики? Спојлер Бидејки планирам да минувам преку граница, ама бидејки имам сторено кривично дело несмеат да ме познаат Ај чаре? Еве, поточно ваква - светла, само подолга и без шишки.
Па би те излажала кога би ти кажала точна цена,на мајка ми и беше потребна поради здравствени причини и кога ја купувавме беа едни цени сега сигурно се други.Инаку ти зборувам за период пред 5 години.Најдобро е да се јавиш ако не ти се оди до таму или да ги најдеш на FB и да прашаш. Ние земавме кратка а долгите се сигурно поскапи.
Во Фан ди каро во Буњаковец, не се од природно влакно и беа 50 евра од прилика зависи што ке ти се допадне. Се надевам помогнав малку