Сакав да прашам дали има теме за Планери (мислам на она што го водат ,,зафетените'' луѓе и што си запишуваат што треба да прават или што не треба да заборават...И некои такви работи... Барав но неможев да најдам ваква тема па затоа ако некој знае нека постира линк.
Со оглед на тоа што вчера ми беше избришано прашањето кое го поставив во Општи прашања,имаме ли тема каде што можам да прашам за патување со автобус од една во друга држава ?
Прашање за форумот? ај помогнете ми да ја најдам темата за велигден и украсување на велигденски јајца
Прашање за форумот? ми треба (ако ја има) темата завидливост или завидливи лиѓе,бидејки неможам да најдам
Јас незнам таква тема,ама еве слична. opsti-diskusii/ljubomorni-na-tugata-sreka-t6467/30.html?hilit=%D0%97%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82#p660255
Не сум баш сигурна ама мислам дека имаше една тема за страници за слики поправање. Еднаш ја гледав ама сега незнам кај беше.
Девојки каде да ја најдам темата Ваши лични „професионални“ фотографии милсам дека беше, еднаш ја најдов и сега неможам?
конкретна тема за рецепт за еклери нема, еве општа тема: recepti/kolaci-t269/170.html?hilit=%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82#p1048150