За книгата, конкретно нема, мислам дека оваа е единствената тема. serii-i-emisii/dnevnicite-na-vampirot-the-vampire-diaries-t3896/
Ја знам оваа, меѓутоа мислењето што сакав да го ставам не е смешно, нешто измеѓу е баш онака да не знаеш дали да се смееш или да плачеш Изгледа нема тема како што барав, ама нема везе.. му се почудив на мислењето и помина Фала во секој случај
Дали има тема за Европски унверзитет,незнам каде да си го објавам прашањето? Инаку ова ми беше прашањето:Знам дека прашањето не ми е на соодветно место,но незнам каде да го пишам.Сакам да прашам дали некој знае да ми каже,да студираш на Европски правен факултет во странство,дали можеш после да работиш секаде во Европа,пример да се вратам пак во Македонија? Затоа што правен факултет е во прашање нели се учат правила,закони на една земја,не ми е јасно ова а на Европски тогаш ке може ли секаде да работам? Ќе бидам многу благодарна доколку знае некој да ми одговори
hrana-i-pijaloci/dekoracija-na-torti-t4963/10.html?hilit=%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8#wrap