Не сум била изневерена нити реков дека ќе варам. Реков дека нема да гарантирам за себе што не значи одма најлошото, и секако нема на нормален дечко да му правам лоши работи само дека во минатото некој друг ме заебал.
Не сум изневерила, а ме изневериле и тоа не е воопшто лесно да се преброди, ама се преживува. Не ми е јасно зошто после неверството истите повторно бараат втора шанса со каење и триста глупости дека тоа нема да се повтори. Ако е толку лесно да закрпиш рани тогаш и јас би варала па ќе му се умилкувам на тој за втора шанса и се така во круг. Многу е лесно да се изневери, има особи што даваат втора шанса ама колку е иста после врската е тоа е прашање. И дали љубовта и довербата се на исто ниво како што биле пред неверството е исто прашање.
Постои , но е многу ретка или само треба да се најде вистинската личност . Колку бивши ме изневериле мене , а денес се многу стабилни личности , некои во брак , други во долги врски . Тоа значи дека ние не сме биле еден за друг , требало да ги раскрстиме патиштата и можеби затоа дошло до неверство . Се во свое време , секој со својата среќа и судбина .