Заљубена во погрешен дечко Еххх да имав храброст да му кажам колку го сакам и што се би направила за него, кога и тој би сакал да биде со мене... Се меркаме подолго време, само знам дека што и да направам ќе биде погрешно, зошто знам дека неможе да бидеме заедно. Несака врска, ужива сам, има девојки колку што ке посака. Ке си полудам, зошто мораше баш во него да се затрескам, зошто секогаш во погрешна личност???
Љубовен статус: во почеток на врска со летната љубов. Јас повеќе аналитички настроен и воздржан, таа послободна и емотивна, се надополнуваме. Покрај неа сум опуштен, насмеан, како да ми покажува дека среќата се наоѓа токму во едноставните и малите нешта во животот. Што знам, изгледа и самиот не знаев колку ми треба ведра и насмеана цура со позитивна енергија околу мене.
планирам да се закалуѓерам кај и да е :geek: Спојлер http://www.facebook.com/pages/When-everyone-is-in-a-relationship-and-youre-like-lol-where-are-my-cats/141306509297476
Хепили ин лав ,ама не ин Лав туку ин Водолија Долга врска ,ама има врска ,си се љубиме со братот ,убаво ни е ,гајле ни е за све остало ...
Среќно одбиена .. мирно во темница чекам да ми се ослободи либето од сегашната му девојка па да се фрлам на работа