1година 7месеци и 6 дена, време поминато со мојата љубов,среќа,со моето сонце! Значи среќно вљубена во мојот сончко
Forever alone Хаха сингл сум и убаво се чувствувам. Ајде се ќе се среди, еден ден и мене ќе ми дојде принцот
Ама ај да не се жалам многу, во последно време почна да се подобрува ситуацијата There's still some hope!
онака опуштено со муваторче како глупЧе незнам како да ви објаснам,знаете она чуство коа не ви е гајле али ајде да не паѓаме во депресии
Облачно, проследено со поројни дождови, грмотевици можни се појави на град... Од сонцето не се гледа ниту еден зрак... Едит: Или пак сушна година без траги од зраците?!? Овие две можат некако да се спојат? xD
Па имам едно пет-шеснаесет што ги свиѓам..и еден што го сакам..ама немам храброст ни да му спомнам дека ми се свиѓа а камоли па нешто поише.-.- кај и да е..ќе почнам од манастир да ви пишувам
kakva? никаква.....јас се за него а он не мозе ни да слуса сто имам да му казам секогас мора да ме прекине кога зборувам па и јас сакам да казам и да ме сослуса машки
Целосно збунувачка. Се чувствувам како животинче фатено во стапица и сега не знам што да направам... Едно време тргнува на поарно и чувствувам дека човекот е целосно затрескан во мене, едно време само ќе олади, едно време другарски ќе ме советува, а пак по некое време ќе ми зборува како супер би изгледале заедно и........... оди разбери се да те видам. Во WTF форма сум претворена и не мрднувам