Никогаш подобро jk .. неам дечко и многу си го сакам ... али како и да е ќе видете вие и јас кај и да е ќе имам дечко, ќе бидам среќна и сеа сум среќна али фале ми еден дечкоооо и тоа е тоа
имам дечко шо поарно да го немам, греота е ,мнме ска, ама мн ме нервира, едноставно не е чоекот за мене, а и сеуште си го скам бифшиот :/.
Мојата љубовна состојба: - Во врска сум година ипол, пресреќна сум, исполнета, заљубена до уши, се чувствувам како најсаканото девојче на планетава.. и кога и да се видиме чувствувам пеперутки во стомакот, ми се потат рацете, ми стануваат ладни, мраз ( понекогаш и ме нервира ова, си викам: " ДО КОГА ВАКА мајку му не искачаш прв пат со него" ! Хахаа !
Среќно,СРЕЌНО заљубена. Јас неможам да верувам дека ова ми се случува. Неможам да верувам дека се ми се одвива супер. Дури и страв ми е бидејќи се е супер, нели лошо е ако се е супер.
Супер, па накај за никаде Дечко имам, но понекогаш ко да го немам... Индеферентен! Не постои момент од цели 3 години врска, кој тој се потрудил да го направи посебен . Никаков повод нему не му дава причина за тоа. А и бтв во последно време нема никаков интерес, ниту потреба да ме види... За секс, да не правиме муабет Со еден збор, т.е. реченица, смачено ми е од мојата љубовна состојба, во која сѐ повеќе изгледа дека само јас љубам, иако тој ме уверува дека ме сака, и тоа многу!
Single! После таква врска драго ми е што сум сама. Живеам со полна пареа. Од летната авантура ми останаа чувства Уште сме во контакт,но тој е далеку. А тука е калак*рница. Потенцијални партнери,пуне руке посла,ама никој како него! Ете..накратко.