здраво девојки... ќе ве замолам за помош.. незнам како да почам... имав врска 2 год. но тој ме изневери со една девојка со која тој сега е во врска.. ме лажеше ме обедуваше дека нема ништо со неа плачеше пред мене... но јас го видов и со мои очи... тој започна со неа и ме оставии мене неможев да го преболам бидејки вистински го сакав тој почна да ја носи дома ја запозна со неговите родители и ред други работи но тој сеуште ме бара ми звони.. постојано ме прашува дали сум во врска дали имам некој во мојот живот и направив огромна грешка и сега се кајам после 3 години јас повторно им се препуштив на чуствата и бев во него за една вечер многу се нервирам јас уште го сакам.... а тој сеуште е со неговота девојка.... ве молам за совет... ваше мислење
Си се препустила само заради тоа што уште го сакаш. Подобро за тебе би било да се одалечиш од него доколку тој остане во врска. А за тоа што тој ти звони можеби и тој има уште чуства за тебе ама сепак не сака да ја изгуби девојката што сега ја има или пак само сака да те искористи за 1-2 пати колку што може. Сепак машко како машко пробува.
MACENCE123 љубовта не тера да правиме триста глупости.но запрашај се дали тоа вреди.во ред си излегла со типотза една вечер(и јас го имав направено тоа иако знаев дека не ме сака) ако тој е вљубен во тебе веднаш ќе ја остави девојката,а нема да ја води дома и ред други работи.тоа значи дека таа е важна за него.во ред сега го фатиле хормоните па излегол со тебе.веројатно во тој момент ти си му била идеална шанса па зошто да не ја искористи.(се извинувам на искреноста).но се додека постојат такви девојки како мене.тебе и многу други,машките ке уживаат па ќе не остават разочарани.најдобро заборави го.во ред 2 години не се малку но што вреди понатаму да те искористува а потоа да се враќа кај својата девојка.ако премногу го сакаш и ако ти е потребна само авантура иако знаеш дека ти си онаа втората во ред продолжи да се гледаш со него.во спротивно ако ти е потребна вистинска љубов најди си некој кој навистина те заслужува и нема да те користи само за една вечер.поздрав и се надевам дека не ми се налути
Само ултиматум за него - или ти или таа. Ако не ја остави, значи дека му значи и дека само те залажува. Трето нема
нема зошто да те бара,нел те остави и излалза за друга тогаш нема сто да те прасува дали си во врка и да си не што менува??... така да му кажес... аман бе овие машки...и немат страм малце...