После две години сингл, повторно се одлучив за нешто посериозно, па ќе видиме дали вредеше да се напушти сингл статусот.
Предобар да бидам во сенка на нечие нерасчистено минато и недефинирани чувства. Предобар за да бидам во сенка на тинејџер. Сингл.
Кај мене љубовта цвета... како цвеќе на асфалт. Шала на страна, си имам еден симпатија, ама многу си го сакам и ко ќе пораснам ќе си го земам за маж т.е. ќе се ожени со мене
заљубена имавме еден бурен период но го пребродивме и мислам дека сега го сакам уште повеќе од порано
vo 3 mesecna vrska onaka mi e, mi beshe ubavo, ali sega nekako kako da nemam potreba od nego povekje.. :/ [mod-kirilica:1anxl7fz][/mod-kirilica:1anxl7fz]
Слободна среќна и со мувач кој ми е бивши..знам знам тоа не е мн убаво ама ке си најдам ја некој нов дечко иначе у такви планови сум
Во среќна, единствена, неповторлива, once-in-a-life-time 9-годишна љубовна врска со човекот на мојот живот
во врска сум 6 месеци...супер си беше се...ама некако наеднаш почнаа да се раѓаат проблеми...неодамна запознав еден друг тип,но не контактирав со него....тој го пронашол бројот од кај еден мој другар и ми звонеше неколку пати но јас не му кревав...и ми пишуваше пораки као Крении ми молимте,срам да ти е зошто не ми креваш итн....ии завчера ги прочита дечко ми и многу се налути...и почнавме да се караме до тој степен што дојдоа да ни речат да не викаме толку многу...се смири некако ситуацијата,заборавивме скроз на неа...вчера цел ден го поминавме со нервози и такви иронични муабети...и вечерва ептен се искаравме...и сеа пак треба да излегуваме и пак да се караме...затоа што во меѓувреме се искарал и со неговите другари...ми се јави и ми рече : ->Сега ми се дорасипа вечерта...се искарав и со овие...и јас онемев...знам дека сега ме чека дооооооооооолг муабет...и сигурно една доооооооообра караница -.- кажете ми како да ги прескокнам овие работи?воопшто не сакам да се карам со него,согледувајќи го фактот дека кога ќе почнам на факултет нема да можам толку често да го гледам...затоа што нема да студирам во мојот град... -.-