Ех...да знаев да ја дефинирам добро ќе беше! А знам дека ако еднаш се пофалам после се назад ми oди. Одма малер ме бие!
Интересна е, еден го ловам, друг си игра со мене, а третиот прави се што може за да ми е мене убаво.Весела е мојата љубовна состојба
Сама, средно среќна, малку повеќе изгубена. Во моментов си тапкам во место ко на некоја раскрсница, и ги гледам патиштата, но не можам да одлучам што сакам, по кој пат да тргнам.
Во исчекување ? И самиот се изненадив од одговорот. Причината? недоверба? можда несигурност во намерите на партнерот? веројатно чаре?
Ни угоре ни удолу.. веза без обавеза, еднаш ме бара ми вика ме сака најпоќе од се... друг пат заборава дека постојам.. и така во главно никако. Единствено јас сум таа што се нервира а тој ужива :/
Ne se nerviraj..daj mu do znaenje deka vredis mnogu poveke i deka ne moze da te kupi so ubavi zborovi...najverojatno toj misli deka sekoj pat koga ke posaka da te ima ke te ima pokazi mu deka ne e taka..imaj edno golemo svoe JAS i soberi sila koga ke te pobara ne mu odgovaraj ili soslusaj go i kazi mu deka ne te interesira i ke vidis kako on ke reagira...ako te saka navistina i ako saka da bide so tebe ke se smeni ..a ako ne... [mod-kirilica:3bm64awt][/mod-kirilica:3bm64awt]