Во врска која трае и трае...по сите работи што ги поминавме пак сме заедно и се надевам дека сега е за до крај на животот...колку го сакам и колку ме сака тоа не може никој да го открие
во тавче со кромид зачинет со малку оригано и лута буковка и тук там мешан зачин,али има и едно чоколадо кое ме засладува од овие кромидарки тоа е син ми и маж ми кој наликува на блага пиперка со лути семки
^^ Е ти каква сакаш да биде, кога последниве два-три дена само за јадење пишуваш на форумов Полека смири се малку, ќе се здебелиш па состојбата може да ти стане од лабилна до алармантна. Се зезам, биди маж и направи ја состојбата стабилна. Мене состојбата ми е надпросечно платонска со тенденција да стане плодна , тоа Ви го посакувам на сите.
од денес сум официјанло сингл.по току караници по толку маки и после се што преживеав ставив крај на ова мачење.но мојот бивши не чекаше ни минута,веднаш си најде нова цура.кутра девојка,не знае што ја чека и се што ќе мора да помине со ваков дебил.искрено и од срце не ти посакувам ни тронка среќе.само сакам да ти се врати се што ми правеше и да те боли многу повеќе од мене.
Со 1 се сретнувам, мислам на друг, се пишувам со 3, погледнувам во 4ти, се замислувам со 5ти..Ама во срцето ми е само 1