Комплицирана,и тоа премногу...заљубена во еден(нема надеж таму),се гледам со друг за да го заборавам првиот,флертувам со трет..
Каква е мојата љубовна состојба? мхмм Ми се свиѓат - му се свиѓам,убаво ни е ко ке сме заедно и така...
Во среќна врска и двајцата си се сакаме без разлкика што знаеме дека припаѓаме на друг се бориме еден за друг
Заедно скоро две години...Среќни,весели,насмеани...Малку сме далечку ми избега во друг град ама си се гледаме викенд обавезно! Имало по некоја кавга заради мене и мојот инает ама ете се истрпивме,па си го чекам да се врати можи и за жена ќе ме побара
Прекрасно. Едноставно магично. Не знам и не верувам дека би запознал пар кој има толкава толеранција помеѓу нив како ние. Слога, разбирање, љубов. Едноставно живееме за да му биде подобро на другиот. Тоа сметам дека е добитната формула. Дури и размислуваме за авантури со екстра мома, мало оргијашење не е на одмет... И бидејќи сум човек на кој ситниците му се важни, имам забележано безброј пати како фаќам цагери, и ѕвонам кога она сакала да ми ѕвони и обратно. Слободоумни сме и двајцата, не си љубомориме, секогаш сме си искрени. Едноставно ја обожавам.