Долга врска исполнета со разни убави работи.Се надевам дека така ќе продолжи и ќе се круниса со брак. Ама некад знае толкууу да ме нервира што ми иде така добро да го истепам
Љубовната состојба? Долга врска исполнета со МНОГУУУ љубов, разбирање, почит, доверба и верност. И после толку време сеуште се чувствувам како заљубено детенце покрај него. Кога ќе ми заѕвони сеуште чувствувам пеперутки. Тоа е љубовта... И знам дека што и да се случи ќе останеме заедно.
моментално врска на далечина..инаку 3 годинки... како што кажа и Irrepleceable : исполнета со разни убави работи.Се надевам дека така ќе продолжи и ќе се круниса со брак. Ама некад знае толкууу да ме нервира што ми иде така добро да го истепам
Ваква состојба одамна немало кај мене. Љубовта е како пис оф шит кај мене. Малер сум бре. Го нема оној висинскиот. Се си велем ќе се појави секој миг ама ,чекај ,чекај и никако да дојде. Ајде појави се веќе извади ме од ова лудило кое трае со години.
Здраво феминки. Јас сум нова на форумов и баш се пронајдов во темава. мојата љубовна состојба е сложена Инаку сум во брак но во последно време не знам што ми се случува. Ненормално ме перивлекува една личност. Постојано мислам на него. Не е ништо посебно и сама се прашувам од каде ова чувство? Едноставно го посакувам...
Single, бев среќна сингл искрено, особено летово али искрено, во последно време ми се присакува да сум у врска и да си имам дечко