Еххх колку сакам јас ова да го кажам Сингл..оставена! Ама шо знам сеа на добро идат работите не знам дали ќе му простам или не... времето ќе покаже.
single веќе 8 месеци и убаво ми е вака.Секој ден сум со другарките и сите сме single.Боље неможе бити,мајке ми
И јас нешто слично на ова Во долга врска од 3 години но само што е на преголема далечина... Прво беше мала далечина од 50км а сега од оваа година е од 2500км ... Ама тоа е тоа ...се сакаме многу и убаво ни е ... Знам дека еден ден ке си бидеме заедно како што сакаме ние... (по цел ден)
Во врска со: фрижидерот, креветот, компјутерот и сите други предмети кои не би ме напуштиле (освен ако се расипат) Спојлер А озбилно сингл, без сериозни удварачи тешки времиња дојдоа...
Во долга и стабилна врска со планови за брак и семејство наскоро! Се надевам дека ќе имаме успешна реализација на нашите планови и не барам повеќе, само сакам се’ да продолжи како досега!
Во врска,моментално е врска на далечина и...чудно е...ама ке помине се,ке бидеме ок ние двајца...Знам!
во врскичка .. јас не ја сваќам пресериозно за разлика од него можеби затоа што мислам дека никогаш нема да ја заборавам мојата прва платонска, тинејџерска љубов ах леле
сингл, не знам можеби затоа што многу пребирвав и сега веке како да нема избор хихи ааа да и за тоа да се замонашиме размислуваме со една другарка хаха кај ке се најди врска со денешниве машки гледаат да најдат некоја млада девојка и да ја заведат, без да имаат ништо сериозно и да си поминат само убава вечер и наредниот ден не се познаваме??? или па ке ти симнат звезди преку нет и тел а во живо за ништо не ги бидува.... и плус чекаат на сето тоа прво девојка да им се приближии.. ма што каде се денешниве кавалери ако воопшто ги има???
NIKAKVA preku glava mi e od mojava ljubovna SOSTOJBA - SAKAM DA SUM vo harmonicna ljubovna vrska... dosta mi e od ova samotijava