Личен и персонален љубовен статус: -јас џоа камила во пустина барам оаза, а неа никаде ја нема. А братче не да сум жедна.....
Последна врска пред 14-15 месеца, од тогаш сингл. Во меѓувреме имаше неколку обиди да се смени нешто, но безуспешно. Моментално не се замарам со тоа, решавам туѓи проблеми
Скоро излезена од долга врска. Слободна сум, со потенцијални удварачи. Ама ќе почекаат. Слободата има предност .
Во врска 9 месеци. На почеток имавме мали проблеми, но успеавме да ги надминеме. Конечно го најдов оној што го барам, што ми треба, покрај него сум вистинската јас, без никаква глума, баш онаква каква што сум! Не сме заедно 24/7 (гледам дека многу така сте напишале ) но и не сакам да бидеме, ке ми здосади знам. Си го имаме најважното... љубов, доверба, почитување, иако имаме и многу повеќе... Кога ќе погледнам во неговите очи знам дека тој е вистинскиот, и се надевам дека нема да се разочарам, сакам да си продолжиме вака, па и поубаво ако е можно да биде поубаво од ова Го сакам... В
Љубовна состојба: чекам Како седмица на лото да чекам , незнам што ќе дочекам, ама ако ми ску*чи чекањево може ќе се префрлам на грепки на среќа, па штознам може ќе се падне некоја добитна Без зае*анција сега, сингл сум си.....ама ќе се реши за некое време (ако оди се по планот), ако не тогаш може да улета нешто и порано или па покасно