Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каква е вашата љубовна состојба?

Дискусија во 'Врски' започната од kikikikirika, 20 јули 2011.

1. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Сингл енд прауд .. наоѓам начини да си уживам у статусов 8) до кога видечемо :emo:

На lilybeth му/ѝ се допаѓа ова.
  2. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    е баш исто марамке ....

3. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Љубовна ми е бе... :)

Поготово последниве дваесетина дена додека бев на одмор ....секој ден во секој час во некое ќоше љубов конзумирав јас :D :D

:$ ...после скоро три години не ми здосадил.

Сеуште го посакувам, сеуште ми треба, сеуште размислувам дека еден ден сакам да му родам деца...

Сеуште ме љуби, сеуште се справува со мојот ПМС, сеуште прави да се чувствувам дека сум му омилена :)

Додека секоја вечер го бара под чаршавот моето меше да го чешка, а јас неговите нозе да се испреплетам со моите меѓу нив...знам дека сум среќна жена и знам дека мојата љубовна состојба е натаманена со сите мои стандарди за хармонија :)

На lilybeth, Marilyn-Monroe, sadbaby и 4 други им се допаѓа ова.
  4. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Кратко и јасно - Во врска*

*Е сега малку да дешифрираме и дефинираме за каква врска станува збор. :lol: Се' почна како во сон. Кога го кажав макотрпното и конечно Да бев целосно изгубена. Едноставно, не планирав да се случи. Но, се случи! Поминавме низ тешки периоди, но и уште поубави моменти, секогаш држејќи се заедно и недозволувајќи бесмислени кавги и недоразбирања да доведат до разделување.

Многупати сме биле физички разделувани и тоа тешко ни паѓаше и на двајцата, но никогаш не ни претставувало пречка за да продолжиме понатаму како љубовни партнери (пред се' како најдобри другари :!: , а потоа и се' останато што двајца ги прави горенаведеното :inlove: ). Имало и солзи и болка и тага, но од друга страна - неизмерна љубов. Со секој изминат ден учиме еден од друг (иако некогаш доаѓаме во судир, бидејќи гледано од друга перспектива, нашево е врска меѓу маче и куче :rofl: ).

Разбирањето, толеранцијата и довербата се основните двигатели на нашата врска. Тоа е силата со која ја изградивме и се' уште ја надградуваме истата. Со него сфатив дека за да бидеш со некого не значи само да почувствуваш привлечност и љубов на прв поглед туку да бидеш доволно зрел за да го пронајдеш вистинското и убавото меѓу целиот ужас од лицемерие и нечовечност и паметен да научиш да го сакаш и чуваш.

Вистинската љубов не е само сцена од теленовела, туку испит кој се учи со тек на годините и искуството. Тоа е способност да создадеш рамнотежа меѓу разумот и срцето. Сила да направиш сопствен избор (на еден или друг начин) и самиот да ги сносиш последиците од истиот подвиг. Јас го направив мојот избор (збунета или свесна) и до сега сум среќна од текот на работите. Се надевам дека така ќе биде секогаш, но на крај сепак тоа зависи од нас двајцата. :)

Со еден збор, нашево ќе го опишам вака: Не барај совршенство за да сакаш бидејќи ќе умреш без љубов. Најди нешто несовршено, љуби го и направи го совршено.

Те сакам. :l: :*

5. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Single од мн мн мн одамна,и мислам редно е да се промени тоа...Кој чека,си дочекува,ама да не зборам пред време,прво скокни па речи оп :D
    Ги исчитав сите постови и гледам повекето феминки се срекно заљубени и мн ми е мило заради тоа,па и ние останатите да имаме за некое време такви информации и да ги изненадиме другиве :D :inlove:

6. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Облачно со повремени обични врнежи од дожд и сончеви периоди...
    Се шалам, сингл сум...

7. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Супер заникаде...ета баш така :)

8. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Паааа не се жалам, среќно заљубена, обострано, ин а рилејшн шип, веќе 2 ипол години :inlove:

9. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Уффф, не да сум заљубена- презаљубена сум. Си го сакам срценцето мое што секогаш ме прави среќна. Обожавам да сум со него, ги сакам неговите зборови, се топам на неговите прегратки и желно ги пијам неговите бакнежи. Никогаш не сум била посреќна.
    Го сакам луѓе(кој пробал знае :D :D ) :inlove: :inlove: :inlove:

10. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    моментално 4-5 оцена од 10

11. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Шпанска серија ... |(
    И да буквално е ваква со сите можни заплети и перипетии :tmi: . Барем да дојдеше принцот нели стандарт барем на хероините им иде , јас од коњи ни принц на хоризонт ... :tmi:

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    На секој чекор ме ловат и никако да ме уловат :P
    Со многу мажи околу мене, а сепак осамена :|

13. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Љубовен статус: Собирам сливи за ракија !! :D :rofl:

Кај да се свртам алкохол дури и во ова :x
    Шта да ви причам среќно сингл !!
    А ако случајно погледнам некој и ми се допадне и да не е автоматски станува наркоман или алкохоличар :^)
    Во мене е изгледа проблемот. :D
    Нема дечко фаќање Господ изгледа сака да ми кажи да не правам глупости и вака ми е убаво :D

На De-lovely и Nightwalker им се допаѓа ова.
  14. andrea1998mk.girl

andrea1998mk.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    4
    јас ич немам среќа во љубовта до сега сум била 3 пати во врска и што да ви кажам во врска сме а не се бакнуваме поточно он не ме бакнува ништо не правиме и замислете потоа дознавам дека е гејјј :( :( :( така со сите тројца

15. EffyPink

EffyPink Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    12
    Single & happy. Не дека би ми сметал некој покрај мене. :lol:

16. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.365
    Сите тројца беа геј? :o

Ај да не бидам офтопик, мојата љубовна состојба е: скоро две години во врска,многу сме блиски, he's my best friend, сме поминале заедно се и сешто..
    Мачор. :l:

17. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Креативен хаос! :lol: Трајенгл!

18. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    До пред некое време беше сушна, но сега веќе премина и во фатално-сингл-апокалиптична. :D

На De-lovely и julie77 им се допаѓа ова.
  19. kukli4ka2

kukli4ka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    21
    сингл :( и за мене да се најдеше еден :D колку немам среќа само на најлошиот од најлошите му се допаѓам :(

20. eli2622

eli2622 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    11
    Љубовен статус: Јадем .. хохохохо.. :D

Сингл веќе 7 месеца ... :( :( :(